Nail Art *Blue Cherry Blosom*

Zoals jullie hier al konden lezen kreeg ik een super leuk pakketje van PolishAholic thuis gestuurd. Een leuk nail art pakketje met vrolijke goodies. 1 van de producten die ik kreeg toegestuurd was een velletje waterdecals.

Ik ben echt super dol op waterdecals maar vind eigenlijk iedere x als ik ze gebruik het zo zonde. Tja noem me raar maar ik heb soms wat kronkels in mijn hoofd ;-). Toen ik dit leuke cherry blossom velletje kreeg wist ik gelijk dat ik een lichte basis ging gebruiken. Ik keek tussen mijn Kleancolor lakken en zag de prachtige Pastel Teal. PERFECT!

Pastel Teal is een licht blauw lakje met een hele zachte ondertoon. De lak is dekkend met 2 laagjes en droogt ook lekker snel. Das mooi want zo kon ik gauw verder met de decals. Maar omdat ik het wat simpel en saai vind om op alle nagels een decal te plakken koos ik ervoor om ze te combineren met een golf vinyl. Ik plaatste op mijn pink en wijsvinger een mooie waterdecal en bracht de vinyls aan op de middel en ring vinger. Een laagje Neon Pink van Kleancolor erover, vinyls verwijderen en klaar! Alle nagels aflakken met topcoat en je hebt eenvoudig prachtige nagels. Waterdecals zijn makkelijk in gebruik door ze even in het water te leggen en het kartonnetje te verwijderen. Vervolgens pak je het doorzichtige plaatje op en leg je deze op je nagel. Doordat het plaatje nog een beetje vochtig is kun je nog makkelijk schuiven. Wanneer het plaatje op de gewenste plek ligt dep je hem droog met een wattenstaafje en hij zit muurvast. Waterdecals zijn er vele verschillende soorten, deze leukerts en nog andere zijn te koop bij PolishAHolic en per velletje betaal je €1,20??
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Blue Cherry Blosom*

  1. Too cute!! Erg lief met die decals!
    NailTalk onlangs geplaatst…ILNP Fall Collection 2015 – Maiden Lane & DiabloMy Profile

  2. wat een leuk combinatie, zo schattig, ik vind het ook altijd zonde om waterdecals te gebruiken….dus zo raar is het volgens mij toch niet helemaal haha!

  3. Ik vind het echt een heel leuke nail-art 😀 En leuk stukje heb je er over geschreven!

  4. wat ontzettend leuk gedaan ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge