Nail Art *Black Rose*

Lang heb ik na gedacht. Eigenlijk had ik vandaag een hele feestelijke lak gepland staan maar langzaam kreeg ik steeds meer het gevoel dat dit totaal niet gepast was dus ben ik gisteren nog even aan de slag gegaan voor vandaag.

black roseWoorden schieten mij te kort. Alles wat er momenteel in de wereld gebeurd, het maakt me ontzettend verdrietig. Niet alleen wat er gisteren in België is gebeurd maar eigenlijk iets wat al jaren speelt. Maar gisteren was voor mij denk ik wel de druppel. En daarom besteed ik er nu wel aandacht aan en de voorgaande keren niet. En dat is niet omdat ik dit erger vind dan al die andere aanslagen over de wereld. Dit omdat het juist alles is en het gewoon echt even te veel werd voor mij gisteren.

Ik ga het nu verder ook kort houden. Ik gebruikte ILNP – Missed Calls, Colors By Llarowe – Chasing A Unicorn en daarover Secret Admirer – Nailpolish strips van Incoco.Mijn gedachtes gaan uit naar alle mensen die dichtbij de slachtoffers staan waar dan ook op de wereld!
Wendy Liefs

*Dit Product is mij ter review toegezonden.

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.

Leave a comment to Nail Art *Black Rose*

  1. Heel mooie nail art, toepasselijk. De decals vind ik echt heel mooi!
    Nailtalk onlangs geplaatst…Trind Meets EssenceMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge