Nail Art *Bevrijdingsdag*

Vandaag alweer een feestdag nail art. In Nederland vieren we op 5 mei onze vrijheid. Genoeg reden om er een nail art voor te maken met verschillende technieken.

Om een nail art te maken begin je met een basis. Ik lakte mijn nagels met Briar Rose en Encore Margot van AEngland. Een rode en zilveren holografische lak. Op mijn wijsvinger en pink koos ik voor Briar Rose en op mijn middelvinger en ringvinger koos ik voor Encore Margot. 1 laagje basis is voldoende. Om het Nederlandse effect te creëren koos ik voor een gradiënt van Briar Rose en Encore Margot. Lak hierbij een sponsje (ik gebruik altijd goedkope make up sponsjes) en dep dit op je nagel net zo lang tot het gewenste resultaat.Maar buiten het rode en het witte hoort natuurlijk nog blauw. Nou kan je kiezen om een gradiënt te maken met blauw erbij maar mij leek het wel leuk om jullie te laten zien hoe watedecals werken.

Je hebt verschillende manieren om waterdecals los te weken maar ik gebruik altijd dezelfde manier en hiermee krijg je het minste geknoei.
1 Als eerste knip je de gewenste afbeelding netjes af.
2 Je zorgt dat er een nat watje klaar ligt zodat je meteen door kan.
3 Dan verwijder je het plastic laagje wat de afbeelding beschermd.4 Leg nu de waterdecal met de papieren kant op het natte watje.
5 Laat dit net zo lang weken tot de afbeelding makkelijk te verschuiven is.
6 Plaats de afbeelding op de gewenste plek op je nagel. Ik koos voor de onderkant in het zilveren zodat de blauwe bloem het blauwe stukje in het rood-wit-blauw is.

Omdat Briar Rose na mijn idee net niet helemaal rood genoeg was koos ik voor een rode lak van China Glaze en deze depte ik nog lichtjes over Briar Rose heen voor een net ets intensere kleur rood. Alles wat ik voor deze nail art gebruik is te vinden bij NailPaintLove. Waterdecals zijn er al vanaf €3,95, China Glaze vanaf €5,75 en AEngland is te koop voor €10,00. Neem snel een kijkje want er is nog veel meer!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Bevrijdingsdag*

 1. Leuk! En wat een mooie lakken van A England.
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Models Own: Bermuda Blue.My Profile

 2. Wat een heerlijk artikel om te bekijken, erg leuk is de nail art geworden…Ik heb gelijk een idee gekregen hoe het aanbrengen van Waterdecals nu eigenlijk werkt…dat wist ik namelijk helemaal nog niet!
  Petra onlangs geplaatst…Baked blush no.3 Halo, Beauty UKMy Profile

 3. Vind ‘m heel mooi gemaakt en past perfect bij deze dag. Complimenten!
  NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze The Giver – Capacity to See Beyond en History of the WorldMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge