Nail Art *Beautyfizz*

Vanmorgen konden jullie het artikel van Angelique en een super leuke winactie al lezen. Maar ben je benieuwd wat mijn nail art is geworden voor Beautyfizz neem dan zeker even een kijkje.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Beautyfizz*

  1. ohhh, dit ziet er leuk uit,….
    Petra onlangs geplaatst…Nails: Bling Bling…Sparkle de sparkle!My Profile

  2. Dat heb je mooi gedaan!
    Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…P2 Sand Style Lovesome & HappyMy Profile

  3. Wat grappig gedaan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge