Nail Art *Basic Gradiënt*

Vandaag is er een vrij basis nail art te zien op Nailpaintlove. Maar hoe basis een gradiënt vaak ook is. Het blijft gewoon een mooie en leuke manier om verschillende kleuren te gebruiken.

DSC_95681-BorderMakerIk gebruikte nu allemaal paarsige kleuren voor deze gradiënt maar het is ook leuk om totaal andere kleuren te gebruiken. Ben je benieuwd geworden? Kijk dan gauw op Nailpaintlove voor het volledige artikel!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Basic Gradiënt*

  1. Echt net als stempelen wel een verslaving he… Gradients. Prachtig! Ook deze weer!
    NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze The Giver – Friends Forever Right and Givers ThemeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge