Nail Art *Back To School*

Vorige week kreeg ik mijn bestelde image plates van BornPrettyStore binnen. Toch altijd een feestje zulke pakketjes. Bij 1 van de plates hoopte ik al dat die voor deze week binnen zou komen en geluk had ik!

Als basis koos ik voor Mint Milk van Kiko een prachtige neon achtige mint kleur. En om toch in de blauw tint te blijven koos ik ervoor om met Kiko Mirror 625 Emerald te gaan stempelen. Ik koos voor een schoolachtig plaatje aangezien nu echt alle scholen weer zijn begonnen.

Nadat ik de basis lak had aangebracht en deze goed had laten uitharden ben ik mijn nagelriemen gaan insmeren met de Cuticle Defender van El Corazon. Ik pakte mijn BP-76 plate erbij en ging aan de slag. Ik werkte nagel voor nagel zodat je de liquid tape makkelijk kan verwijderen zonder dat de ‘gemorste’ lak gaat brokkelen of springen. Aflakken met topcoat en klaar ben je.

Ik vind hem echt super geslaagd geworden. Kiko is te koop bij de bekende Kiko Stores maar mocht er geen in de buurt zijn dan kun je ze altijd online bestellen. Ik gebruikte plate BP-76 welke te koop is voor $2,99 bij de BornPrettyStore
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Back To School*

  1. Je nailart is echt geslaagd! Ik vind de kleurencombinatie en het patroontje echt heel leuk 😀

  2. wat een leuk patroon, heel bijzonder om deze combinatie zo te zien…mooi!
    Petra onlangs geplaatst…Botanische tuinen Utrecht ….Tropisch VlinderfestivalMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge