Nail Art *Action Foam Foil Kit*

Een tijd geleden kocht ik bij de Action een kitje met spulletjes wat ik vooral kende uit Engeland. Het is een combinatie van foam stickers en foils. Waar je talloze dingen mee kan maken.

Ik ben echt dol op knutselen en alle spulletjes die erbij horen. Dus toen ik deze goedkope versie van de Hamleys versie zag liggen bij de Action twijfelde ik niet en gooide ik het in mijn mandje. Met in de wetenschap dat er ook tal van foils in het doosje zouden zitten.

Ik laat jullie eerst zien hoe de foam stickers werken.
Je hebt een sheet en hier druk je 1 van de gewenste plaatjes uit. Dan haal je aan de boven kant het witte vel eraf. Niet alles want zo kan je het in delen beleggen met de foils. Ik koos voor een schattig maantje en haalde het grote gedeelte eraf.Het oog laat ik er nog op zitten. Ik leg de gouden holografische foil op het plak gedeelte en wrijf goed. Vervolgens haal je de foil eraf en zie je dat je plak stuk belegd is met de foil.Nog even het oog met de zilveren holografische foil beleggen en klaar is mijn maan. Nu kun je hem plakken waar je wil.Maar goed uit eindelijk nam ik het ook mee voor de foils die erin zitten. En dat zijn er genoeg. Van iedere kleur zitten er zeker 5 velletjes in en er zitten ongeveer 10 verschillende kleuren in. Dus een 50 velletjes heb je zo. Ik wou ook nog testen of de Foil Transfer van Essence bij iedere foil werkte dus dit was de uitgelezen kans.

Ik lakte mijn wijsvinger en pink met Red Satin van China Glaze, mijn middelvinger met Heart Explosion van Essence uit de Effect Nail Polish lijn. Op mijn ring vinger besloot ik de Foil Transfer aan te brengen. Na het wachten van de genoemde 90 sec. de foil aangebracht en WOW het werkt! Dus geen lijm meer nodig en ook nog eens talloze foils erbij! Om het gouden holografische effect een tandje bij te zetten plakte ik met een druppel topcoat nog een gouden holografische paillet op de overige nagels. Ik vind het super gaaf geworden en ook nog eens zeer kerstig!Helaas heb ik geen foto van de doos kunnen maken. Het is een gele doos met diverse afbeeldingen met holografische accenten. En ondanks de versie die ik ken maar liefst 20 pond kost betaalde ik voor deze super leuke knock off €0,99. Dus ongeveer 50 foils voor een mini prijsje!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Nail Art *Action Foam Foil Kit*

 1. wat onwijs leuk , en voor die prijs daar hoef je het echt niet voor te laten….leuk ik ga morgen even kijken of ik het kan vinden hier!.
  Petra onlangs geplaatst…Essence 01 Natural Brunette, Eyebrow Stylist Set.My Profile

 2. Wauw, dat ziet er gaaf uit! Bedankt voor de tip!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Britney Spears Fohn (Lidl)My Profile

 3. Echt heel mooi geworden met die foil zeg, wauw!
  NailTalk onlangs geplaatst…Catrice Viennart – ARTful RedMy Profile

 4. […] Nail Arts kun je terug kijken op de volgende pagina’s: Christmas Nails Christmas Candy Christmas Foil Merry […]

 5. Heet het paketje ook echt foam foil kit? En verkopen ze het nog steeds?

 6. Ik heb de action afgezocht bij ons maar kan het nog niet vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge