Mysterious Icon

Dat je tegenwoordig overal de wat betere en duurdere merken kan kopen is wel al bekend. Waar je vroeger nog een enige duit neer moest leggen voor een L’Orèal lakje daar kun je ze nu vinden bij Big Bazar.

Toen ik een enige tijd geleden de Big Bazar ik liep omdat ik iets moest hebben zag ik een gigantische bak staan met alleen maar L’Orèal lakjes. Oke, hier kwam ik niet voor maar toch ging ik even snuffelen. Al gauw kwam ik Mysterious Icon tegen. Een prachtige lak die ik erg moeilijk te omschrijven vind. Hij is niet bruin maar ook zeker niet paars. Het enige wat ik wel weet is dat ie prachtige gouden shimmers heeft. De flesjes van L’Orèal zijn klein en vierkant de inhoud is dan ook maar 5 ml. De kwast is wel wat aan de brede kant.Mysterious Icon is in principe al dekkend in 1 laagje. Maar omdat ik hem dan net niet helemaal egaal genoeg vind heb ik er nog een 2e laagje over heen gedaan. De lak droogt lekker snel!De lakken van L’Orèal zijn te koop bij diverse drogisterijen maar als je geluk hebt en je kijkt een keer bij Big Bazar of Action dan liggen ze er voor een klein prijsje van €2,99
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Mysterious Icon

 1. Wat is ‘ie mooi!
  Dit lakje heb ik toevallig ook en ik zal het binnenkort maar weer eens dragen. Het is fijne lak die in prachtige kleuren te verkrijgen is. Jammer dat het relatief dure lak is.

 2. Zeker een heel gaaf lakje. Ik heb destijds ook flink ingeslagen. Toen waren ze zelfs nog €1,89 of zoiet! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…HELP…….My Profile

 3. Ik heb deze ook! Hoe prachtig ik ‘m ook vind, ik miste echt de paarse kleur er wat in terug op mijn nagels.
  NailTalk onlangs geplaatst…Fantasy – Nail ArtMy Profile

 4. Ik vind deze potjes van de Loreal echt zo leuk en mooi. De glitter variant heb ik nog niet in huis, maar deze ziet er heel erg goed uit! Mooi gelakt zeg 🙂
  Felicia Rodrigues dos Santos onlangs geplaatst…Action flower honey lip glossMy Profile

 5. Blijft een tof lakje!
  Angelique onlangs geplaatst…Gebroken make-up makenMy Profile

 6. Wat een leuk lakje! Apart kleurtje :), mooi!
  Miss Sentinelli onlangs geplaatst…Durf jij nog wel naar de McDonalds?My Profile

 7. Ik heb dit lakje ook gekocht, maar achteraf niet mijn smaak.. Na 1 nagel er al afgehaald :/ mocht iemand het lakje willen overnemen kan dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge