My Big Green Wedding

Wanneer de persberichten van Catrice of Essence binnen druppelen over de assortiment wisselingen ontploft heel blogland zo’n beetje. Dit is dan voor mij vaak een reden om hier niet te veel aandacht aan te besteden ook al is het natuurlijk super dat er weer nieuwe producten komen.

Tijdens deze periode gaan er oude producten de schappen verlaten en komen er weer nieuwe voor in de plaatst. Wanneer je wel eens in Duitsland bij de DM komt of her en der vast wel leest weet je misschien dat ze hier in de maand voor de assortiment wissel een LE schap krijgen met al enkele nieuwe producten. Zo had ik tijdens mijn vakantie in Duitsland het geluk dat ik al zo’n schap tegen kwam. Ik nam dus ook zeker wat mee!

Dat de Limited Edition ‘Luxury Lacquers’ goed liep is geen geheim, dat Catrice hier slim op gaat inspelen is ook een feit! In het nieuwe assortiment komen 8 nieuwe Million Brilliance lakken te staan. Deze flesjes zijn niet rond maar vierkant en hebben met 11ml ook meer inhoud. De kwastjes zijn weer rond en simpel! Hier kunnen ze hopelijk ook minder mee verpesten dan met de kwastjes die ze nu in de lakken hebben.My Big Green Wedding is een super gave geel groene glitterlak. Toen ik dit lakje in het schap zag staan wist ik dat die mee naar huis ging. De geel-gouden en groene kleine glitters zorgen voor een mooie basis laag en door de groene glitters in verschillende maten geeft het een prachtig diepte effect op je nagels. De lak is dekkend in 2 laagjes en droogt redelijk snel.In Augustus/September zullen deze lakken in de schappen komen bij de bekende drogisterijen. Ik betaalde voor dit lakje €3,45. Maar in Duitsland zijn de lakken vaak net een tikkeltje goedkoper!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to My Big Green Wedding

 1. Ooh wat een super gaaf lakje! Ben zo benieuwd naar deze collectie! Tof dat je al wat hebt ingeslagen in Duitsland 😉
  Mirjam onlangs geplaatst…Nailart quotesMy Profile

 2. Niet geheel mijn ding geloof ik!
  NailTalk onlangs geplaatst…DIY: VaasjesMy Profile

 3. erg gave lak 😀 me likey!
  femketje onlangs geplaatst…Favorieten Van Dit Moment.My Profile

 4. […] lakken kregen allemaal dezelfde prachtige glitterige substantie waar ik al eens over schreef. Mijn eerste ervaring met deze vaste lakken was dan ook niet super. Toch wou ik het nog eens proberen met 2 Million […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge