Ms Sparkle *Transgender*

Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.

Transgender, een thema waar je momenteel heel erg veel over hoort en iets waar ik zeker niet van terug deins. Wat dat betreft ben ik gewoon heel erg van de regenboog cultuur. Geen onderscheid in wie of wat dan ook! Een mens is een mens en verdient liefde! Dus deze lak moest ik gewoon hebben.

Transgender, de naam van deze lak. En welke ook wel erg klopt. Want hij transformeert op elke manier en elke keer dat je hem weer ziet. Het is een paars/roze lak met een blauwe glans en prachtige holo flakes. De lak heeft een vrij dikke substantie en ik had helaas wel 3 laagjes nodig om hem dekkend te krijgen. Maar je kan de lak natuurlijk altijd over een witte of zwarte basis laag doen. En ook dan transformeert de lak weer op een andere manier. Door de dikke substantie droogt de lak niet heel snel. Toch vind ik hem prachtig!

Ms Sparkle over deze lak:
So I picked a multichrome pink pigment that shifts from pink to purple to blue (and colors in between) that stands for ‘Strong but Feminine’. The holo (rainbow) micro flakies is a shout-out to the LGBT scene!”

Wil jij ook zo’n prachtige lak met natuurlijk een prachtig verhaal dan kan dat. Deze lak is nog steeds te koop via de shop van Ms Sparkle. De lak kost €8,45. Maar ik vind het zeker de moeite waard voor zo’n goed bedacht verhaal + lak!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Ms Sparkle *Transgender*

  1. woahh hele mooie unieke lak 😀
    femketje onlangs geplaatst…Look – Sad Clown/Pierrot – HalloweenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge