Ms. Sparkle *My Blue Heaven*

Nieuwe indie merken uit proberen is altijd leuk. Een tijd terug had ik al eens een lakje van Ms. Sparkle in de verrassingsbox van NailtheMail. Maar nu heb ik er nog een aantal.

Helaas zijn we weer een webshop armer en is het ook bij NailtheMail niet gelukt om echt door te breken. Jammer want ze hadden veel leuke merken. Waaronder dus ook Ms. Sparkle. Tijdens de laatste uitverkoop van NailtheMail heb ik een aantal Ms. Sparkle lakken aangeschaft omdat ik er toch wel een paar meer wou.

My Blue Heaven, is een mooie helder neon blauwe lak met scatter holo effect. Helaas is de blauwe basis wat sheer en had ik zeker 3 laagjes nodig voor de dekking. En nog zie je mijn tips. Blauw is tevens een lastig pigment en daardoor zie je her en der wat blauwe spikkels. Niet storend, het lijken net blauwe glitters. Gelukkig maar waarschijnlijk door de sheer base droogt de lak lekker snel.Helaas heb ik deze lak niet meer terug kunnen vinden in de shop van Ms Sparkle. Wel enkele lakken die er wat op lijken. Buiten deze mooie blauwe lakken heeft ze nog veel meer leuke vrolijke lakjes. En de prijzen zijn rond de €7,75 per stuk exclusief verzendkosten.
Wendy Liefs

 

You might also like:

  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!
  • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge