Mrs. Brightsight

Mrs. Brightsight is een lakje uit de Catrice Limited Edition, NEONaturals. Ik had in eerste instantie 1 lakje meegenomen maar toen ik vorige week bij het Kruidvat binnen liep en zag dat de lakjes voor €1,00 te koop waren heb ik er nog een paar meegenomen. Voor die prijs vond ik ze wel mooi. Mrs. Brightsight is een mooi roze lakje zonder iets van een glitter of shimmer erin. Gewoon lekker creamy. Toch vond ik de lak niet zo NEON als dat ze voor moeten stellen. Ik had meer knal verwacht dan dat het was maar goed hij is wel erg mooi.

Deze Limited Edition bestond uit NEON (al noem ik het liever felle) kleuren en Nude kleuren. 6 felle en 6 nude kleuren. De lakken zaten in de bekende flesjes van Catrice en bevatten ook allemaal dezelfde brede kwast. Net zoals de standaard collectie Catrice. Niets op aan te merken en gewoon stijlvol.


Wel moet ik toegeven dat de substantie me in het begin deed denken aan een echte neon lak. Dun en vloeibaar en niet goed dekkend. Al ging dat bij het 2e laagje compleet weg en dekte hij heel mooi. En net als alle andere neon lakjes kreeg het een heel soft mat laagje nadat hij snel droog was.


Mocht je nog interesse hebben in de lakjes van deze Limited Edition dan kan je eens kijken in je actie bakken bij het Kruidvat of Trekpleister. Hier kun je zo nu en dan nog eens geluk mee hebben. Ik vond deze lak in zo’n bak en betaalde er €1,00 voor.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Mrs. Brightsight

  1. leuk kleurtje! Kan hem helaas nergens meer vinden hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge