Moondust

De lakken van W7 zijn voor sommige heel bekend en voor anderen weer wat minder. Sinds het W7 In The Buff palette er is. Is W7 een waar begrip geworden in blogland. Toch raar want het is er al best lang. De lakken zijn immers geweldig na mijn mening!

W7 is een merk wat vooral bij de OP=OP Voordeelshop te verkrijgen is. Maar sinds kort ook via het internet. De flesjes zijn prachtig en lijken wel iets op de flesjes van OPI. Niet mis mee, hierdoor is de inhoud ook best veel te noemen met 15ml. De ronde kwast is recht afgesneden en lakt erg fijn.Moondust is een hele aparte lak. De basis lijkt blank te zijn maar bij het verwijderen kwam er toch een soort paarse lak van mijn nagels. De lak zit anders bom vol met kleine glittertjes. De glitters hebben allerlei verschillende kleuren. Maar blauw, roze en zilver komt toch wel het meest voor. Na 2 laagjes is het geheel compleet dekkend en droogt ie ook nog eens lekker snel. Na mijn idee dekt de naam zeker een goede lading!W7 is vooral te koop bij de OP=OP Voordeelshop maar heb je deze niet in de buurt neem dan zeker eens een kijkje op GetYourNailsDone. Deze vrolijke webshop verkoopt sinds kort ook de prachtige W7 lakken tegen een leuke prijs.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Moondust

 1. Ik heb vaker van dit merk gehoord. Dit is een hele mooie kleur! Zal zeker een keer een kijkje nemen op de website.
  Lonneke onlangs geplaatst…Review Therme Skincare: Ylang Ylang Foaming Shower MousseMy Profile

 2. Ik heb ‘m ook. In de kast. Al jaren. En nu snap ik niet zo goed waarom! Heb je ‘m ook met topcoat geprobeerd? Daar ben ik dan wel benieuwd naar… πŸ˜‰
  NailTalk onlangs geplaatst…Essence – 03 Power Girl!My Profile

 3. Mooie lak! W7 heeft toch leuke betaalbare fijne lakjes! πŸ˜‰
  Mandy onlangs geplaatst…Oproepje…..DM hulp gevraagd! πŸ˜‰My Profile

 4. Hij lijkt op een van China Glaze die ik laatst geswatched heb vind ik πŸ™‚ Full Spectrum!
  Mariska onlangs geplaatst…Catrice The big bling theory / Million BrillianceMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge