Monoï de Tahiti & *winactie*

Zoals jullie gistermiddag al konden lezen staan er nu mensen eindeloos lang in de file in de brandende zon. Aan dat stukje vakantie mis ik dus echt helemaal niets! Maar wel het gevoel van vakantie mis ik een beetje! Maar daar heb ik wat op gevonden!

Een tijd geleden liep ik voorbij een Yves Rocher winkel. Ik zag allemaal flesjes die me van vroeger heel bekend uit zagen. Ik moest even binnen kijken en ruiken. Yep dit was het! De geur van de zonnebrand die mijn moeder altijd gebruikte tijdens onze vakaties. Op zich heel logisch want zij bestelde al jaren bij Yves Rocher en dus ook onze zonneproducten.

Ik kon het niet laten om de shampoo, droogolie en de body spray mee te nemen om zo toch een stukje zomer in huis te hebben. De geur van ‘Monoï de Thahiti’ is gewoon goddelijk.De droog olie en de body spray zitten in een flacon met een spuitje erop. Hiermee kun je het makkelijk aanbrengen . De shampoo heeft een dopje met een klein gat in de bovenkant. Hierdoor komt er niet al te veel product tegelijk eruit. Alle producten zijn erg goed voor je huid en voor je haren. Zowel tijdens als na het zonnen. Dus lekker zomers.

Wendy Winactie

Omdat deze producten mij zo’n enorm zomers gevoel geven en toch het bekende vakantie gevoel wil ik dit delen met jullie. Ik heb namelijk een extra setje meegenomen die ik wil verloten door middel van een winactie.

Wat mag je hiervoor doen:
-Volg mij op BlogLovin’ en like het artikel.
-Like & Share mijn facebook pagina
-Volg mij op twitter en RT dit berichtje: RT @MissPinkyNails Geen vakantie maar toch het gevoel van de zomer? Check dan de winactie op www.MissPinkyNails.nl
-Laat een leuke zomerse reactie achter met in het daarvoor bestemde vakje een geldig email adres zodat ik contact met je kan opnemen bij winst.

De winactie loopt tot en met 16 Augustus 2014 tot 23.59uur. De winnaar zal op 17 augustus een email ontvangen.
Have Fun!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Monoï de Tahiti & *winactie*

 1. “Keep calm it’s summer and Monoi de Tahiti time”
  Alles gedaan om mee te mogen doen! Het lijkt mij een heerlijk setje. 😉 Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…Vanedo Beauty Friends sheetmask AloeMy Profile

 2. leuk setje geef je weg. ik gebruikte dit vroeger ook wel idd. rook heerlijk..maar geef anderen nu maar eens kans wat bij je te winnen.. 😉

 3. Yeah! Wat een zonnige leuke winactie!!! Helaas blijf ik dit jaar ook thuis. Ik doe daarom mee met deze leuke winactie. ik heb alle stappen ondernomen. Mijn e-mailadres is remptlonneke@gmail.com
  Lonneke onlangs geplaatst…Review: Max Factor Colour Elixir Gloss Enchanting CoralMy Profile

 4. Geen ervaring met deze “Monoï de Tahiti”, maar de naam komt me zeer bekend voor. Vanuit de tijd dat er nog een Yves-Rocher-winkel gevestigd was in mijn woonplaats. Daar bracht ik regelmatig een bezoek aan. Ik maak graag kans op deze zomerse producten.

 5. Wat een zomerse actie! Dit doet mij gelijk aan vroeger denken. Toen ik een jaar of 15 was en met mijn moeder iets mocht mee uitzoeken bij de Yves Rocher bestelling. Monoï de Thahiti’ werd het! Wat heb ik dat die zomer veel gebruikt. Wat een zomerse gedachten als ik alleen weer aan die geur denk. Kan het in gedachten alweer ruiken, heerlijk!
  Ik heb de actie gedeeld via facebook en twitter. Leuk!

 6. Ik sla ‘m over maar oh lijkt me echt heerlijk ruiken!
  NailTalk onlangs geplaatst…Pink Zebra – Nail ArtMy Profile

 7. Ik ben er ook al zeker 3 zomers verslaafd aan, vakantie in een flesje =)

 8. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_

 9. vind dit echt een goddelijke lijn haha nieuwe favoriet van de zomer
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

 10. Tjonge, wat een fijne actie, daar gaat de zon spontaan over je humeur schijnen en dan ga je vanzelf helemaal stralen…Ik doe heel graag mee aan deze actie…Ik volg je op bloglovin en facebook, heb het artikle een like gegeven op bloglovin en facebook, en op de laatste daar daar heb ik hem ook gedeeld….

  groetjes Petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )
  Petra onlangs geplaatst…8 tips om het risico op rimpels of wallen te verminderen!….My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge