Mojito Green

Soul Sista is een oude Limited Edition van Essence. Na mijn weten was deze LE alleen verkrijgbaar in Duitsland. Tot voor kort! Tijdens de nagellak actie van Kruidvat hadden ze hier bij het Kruidvat 2 oude LE’s staan. Soul Sista en Legends of the ski. Van Soul Sista nam ik 2 vrolijke lakjes mee en vandaag heb ik voor jullie Mojito Green.
Mojito Green is een mint groene lak met enorm veel gouden shimmers. Wat prachtige effect heeft. Ik had nog niet eerder zo’n mooie mint groene lak gezien. Ik werd er vrolijk van en voelde meteen het warme zomer weer. Nou wat wil je nog meer in deze grauwe dagen…

Mojito Green heeft nog een smalle kwast. Aangezien deze LE nog voor de vernieuwde potjes en kwastjes kwamen heeft het nog de oude stijl. Ik vind hier persoonlijk niets mis mee. De inhoud van het flesje is 8ml. 


De substantie van Mojito Green is wat dikker dan de gewone lakjes van Essence. Dit viel mij meteen op. Maar het voordeel hiervan is dat het lakje compleet dekkend was in 1 laagje. En doordat je maar 1 laagje hoeft aan te brengen is de droogtijd ook kort en droogt de lak enorm snel.


Ik kocht dit lakje vorige week bij Kruidvat en betaalde €1,69. Dit lakje is dus niet meer verkrijgbaar helaas.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Mojito Green

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge