Moisturizing Cuticle Cream

YES! Eindelijk lagen hier vorige week ook de nieuwe producten van Essence in de schappen en ik was heel erg benieuwd naar diverse lakjes maar ook naar de verzorgingsproducten voor mijn handen/nagels.
DSC_3997-BorderMaker

Voor mijn nagelriemen gebruik ik al zo’n ongeveer 2 jaar de Lemony Flutter van Lush. Wie kent hem nou niet?! Maar toen ik zag dat ook Essence met een soort gelijke Cuticle Cream kwam was ik heel erg nieuwsgierig.

Essence Over: Studio Nails, moisturizing cuticle cream
Balsam voor je nagels. De hydraterende nagelriemcrème biedt volop verzorging en vocht aan je nagels en vertroetelt nagelriemen met vitamines, panthenol, glycerine en rijke oliën. Zeg maar dag tegen droge en broze nagels en nagelriemen. Verkrijgbaar in een schattig potje met feloranje dekseltje. Met heerlijk fruitige, verzorgende geur

De Moisturizing Cuticle Cream is een nieuw product van Essence en is bedoeld om je nagelriemen goed te verzorgen en te voeden. De ingrediënten die op de dop staan – Vitamine E, Panthenol en rijke oliën – zijn dan ook best veel belovend. Dit en nog een aantal meer zijn samen gebracht tot deze hele zachte crème.

DSC_4002-BorderMakerDSC_4005-BorderMakerDSC_4006-BorderMakerDSC_4004-BorderMaker

De crème is makkelijk aan te brengen op je nagels en blijft hier ook goed liggen. Hij glijd niet van je nagels af zoals een olie doet. Hierdoor kun je ook gemakkelijk je nagels en nagelriemen inwrijven met deze crème. Na het inwrijven zie je dat je nagelriemen wat wit zijn. Dit is de crème die hier kort blijft. Hij trekt namelijk erg snel in dus je hebt geen vette handen en kunt snel weer verder gaan met waar je mee bezig was. Wel liet hij een heerlijk fruitige geur achter.

DSC_4007-BorderMaker 

Ik heb deze crème nu een week lang gebruikt in plaats van mijn favoriete Lemony Flutter. Mijn nagels en nagelriemen werden er niet slechter op en hij deed erg goed zijn werk. Dus dit is een hele goede budget vervanger op de Lemony Flutter.

DSC_4008-BorderMaker

Het potje ziet er goed uit. De draaidop sluit erg goed en met een inhoud van 15ml vind ik het een goed product. Het is ook nog eens lekker budget met een prijs van €1,99 en te koop bij de Kruidvat met het extra nail art schap.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Moisturizing Cuticle Cream

  1. ik hoor hier zoveel goeds over 😀

  2. Ja deze gaat zeker op mijn wishlist! Klinkt goed!

  3. klinkt goed zeg, de prijs is inderdaad een stuk aangenamer maar vooral de grote ook vond zo zonde dat ik altijd de helft van mijn lemony flutter weg moest gooien ivm schiften enzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge