Models Own *Turquoise Gloss*

Om even helemaal in Engelse sferen te blijven heb ik nog een mooie lente achtige Models Own lak voor jullie vandaag.

Models Own Hypergel lakken zijn lakken die een gel substantie hebben maar geen UV lamp nodig hebben om uit te harden. Door de glans van deze lakken is het wel terug te zien dat ze afgeleid zijn van de bekende gel lakken. Ik zelf vind de flesjes van Models Own altijd strak en erg duidelijk. De inhoud is 14ml wat ook zeker niet mis is.

Turquoise Gloss is een prachtige turquoise glossy lak. De lak is dekkend met 2 laagjes en droogt ook nog lekker snel. Eigenlijk gewoon een super mooie lak met vele plus plunten.Models Own is in Nederland niet heel gemakkelijk verkrijgbaar. Enkel op verschillende webshops. En mocht je in Amsterdam zijn neem eens een kijkje bij Forever 21. Hier worden ook producten van Models Own verkocht waaronder de lakken voor €6,99 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Models Own *Turquoise Gloss*

 1. de kleur is echt geweldig fris om te zien, …tof!

 2. Oh als ik deze had zien liggen toen had ik ‘m mee genomen. Fijn en fris kleurtje!
  NailTalk onlangs geplaatst…El Corazon – Prisma – 423/ 27My Profile

 3. Lekker fris kleurtje!
  Dailynailsart onlangs geplaatst…El Corazon: Matte & Shine effect No 167.My Profile

 4. […] konden de Models Own – Turquoise Gloss al eerder voorbij zien komen. Ik dacht dat het leuk zou zijn om hier een mooie gradiënt glitter op […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge