Models Own *Searing Pink*

Een paar weken geleden ging ik flink shoppen in Amsterdam. Ik was er al een tijdje niet meer geweest dus tijd om weer eens goed overal te snuffelen vooral in de nieuwere winkels zoals Forever 21!

Qua kleding vond ik het allemaal wat tegen vallen en kocht ik niet heel veel maar wat ik wel tegen kwam bij Forever 21 was Models Own nagellak. Oke boeien laat die kleding voor wat het was en flink snuffelen tussen de lakjes. Ik naam er een stuk of 8 mee en allemaal uit de Hyper Gel collectie. Een collectie met een soort van gel lak waar je GEEN lamp voor nodig hebt. De flesjes zijn vrijwel het zelfde als alle andere Models Own lakken alleen hebben deze lakken een soort van kleurspot boven op de dop. Makkelijk met zoeken van de juiste kleur. De flesjes zijn wel gewoon gevuld met 14ml en de kwast is mooi rond en recht afgesneden. Ik hou van zulke standaard kwastjes.Searing Pink is een super mooi roze lakje wat na mijn idee net een tikkeltje rozer is dan koraalkleur. De substantie is echt geweldig en lakt super fijn. Met 2 laagjes heb je een prachtig dekkend geheel met een super mooie glans.

Ik weet niet of ze standaard bij Forever 21 liggen maar ik kocht er deze lak voor €6,00. Er lagen veel verschillende kleuren. Dus bij een tripje Amsterdam zeker even naar binnen 😉
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Models Own *Searing Pink*

  1. Wat een goede dekking zeg met 2 laagjes! Erg fijn. Mooi kleurtje!
    NailTalk onlangs geplaatst…O.P.I. – Krème de la KremlinMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge