Models Own *Pink Veneer*

Models Own is een merk wat je helaas in Nederland niet veel voorbij ziet komen. En dat terwijl ze echt super gave en mooie lakken hebben. Verschillende collecties en ook tal van kleuren.

Hypergel is een collectie met prachtige gellish lakken. Bij deze lakken heb je geen UV lamp nodig om de prachtige glans te krijgen. Hypergel lakken zijn er in vele verschillende kleuren. De flesjes zijn vrij standaard en gevuld met 14ml. Wel vind ik het erg leuk verzonnen dat ze op de dop de kleur van de lak hebben gedaan. Hierdoor kan je goed zien welke lak het is.

Pink Veneer, is echt een cute and sweet lakje. Zo snoepig roze heb ik ze weinig in mijn stash. Pink Veneer is dekkend in 2 dunne laagjes en droogt vrij vlot. En zie je de glans. WAUW! Het is ook een leuk lakje om eens te verwerken in een nail art.Models Own is in Nederland o.a. te koop bij de Forever 21 in Amsterdam. Zelf koop ik Models Own eigenlijk altijd in Engeland. En mocht je niet in Amsterdam of Engeland komen dan zijn er altijd nog diverse webshops. Models Own ligt qua prijs net iets boven China Glaze en kost per stuk vaak rond de €6,95.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Models Own *Pink Veneer*

  1. Wat een heerlijke kleur, zo vrolijk en lente achtig, Love it!
    Petra onlangs geplaatst…Montagne Jeunesse, super fruit mud Mask….My Profile

  2. Ooh ja zo mag ik roze lakjes graag zien! Pastel achtig en lief 😀 Past heel goed bij je!
    NailTalk onlangs geplaatst…Pasen – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge