Models Own *Petunia Glitz*

Gisteren vroeg ik welke lak jullie het liefst gewoon in een heel artikel wouden zien. Als eerste kwam toch Models Own aan bod. Dus daarom vandaag een totale review van deze prachtige lak.

Models Own heeft veel verschillende lakken. Van glitters tot creme lakken. Maar vergeet vooral de HyperGel collectie niet. En afgelopen najaar kwam Models Own met een nog betere versie van deze geweldige HyperGel lakken. Namelijk de GlitterGel lakken.

Petunia Glitz is een prachtige warme diep roze basis lak. In deze basis zitten verschillende roze en paarse glitters maar vergeet vooral de gouden flakes niet. Dit maakt de lak namelijk nog een tikkeltje warmer. Met 2 laagjes is de lak dekkend en de droogtijd is super! Wel mis ik een tikkeltje het gel effect maar de lak word er zeker niet minder mooi van. (nog steeds sorry van mijn ringvinger nagel! Hij is bijna weer hersteld)Models Own is in Nederland bij diverse webshops te koop. Al moet ik er wel eerlijk bij vermelden dat ik de GlitterGel lakken nog nergens echt voorbij heb zien komen. Erg jammer want jemig wat zijn ze mooi!!! Ik kocht deze mooierd in Engeland bij de Models Own Bottle shop voor 5,00 wat omgerekend ongeveer €6,50 is.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Models Own *Petunia Glitz*

 1. Inderdaad een prachtig lakje en doet me denken aan een lakje van Catrice.
  Lonneke onlangs geplaatst…Benecos Natuurlijke Nagellak OhlalaMy Profile

 2. woahh lekker fel 😀
  femketje onlangs geplaatst…NOTD – Valentine’s Day 2016.My Profile

 3. Ohhh dat is balen dat je hem nog nergens voorbij heb zien komen bij een nederlandse webshop, want het is echt een nagellak naar mijn hartje…wat een heerlijk zomerse lak is dit…..Prachtig.
  Petra onlangs geplaatst…Shabby chic …Nog net op tijd gered…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge