Models Own *Marsala*

Jemig het is alweer even geleden dat ik op vakantie was in Engeland. Als ik er zo over nadenk voelt het langer dan dat het werkelijk is. Maar tijdens deze vakantie kocht ik een aantal Models Own lakken!

Models Own is een merk wat ik echt geweldig vind. In Nederland helaas niet enorm veel verkrijgbaar maar in Engeland is het echt een bekend beauty merk. Ik koop dan eigenlijk ook altijd Models Own als ik in Engeland ben. En afgelopen herfst had Models Own een geweldige herfst collectie in de HyperGel lijn.

Marsala, is een prachtige bordeaux-rood-bruinige kleur lak. De substantie is heerlijk en vloeit lekker over je nagels. Het is voor mijn nagels net geen one-coater door mijn te witte tips. Dus ik heb 2 dunne laagjes aangebracht. De lak droogt enorm snel en heeft en mega glans van zich zelf.Models Own is in Nederland bij enkele webshops verkrijgbaar. Waar in Engeland de lakken gewoon bij verschillende drogisten staan. Mocht je niet naar Engeland gaan dan zijn de webshops natuurlijk een uitkomst. Per flesje betaal je dan ongeveer €6,95.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Models Own *Marsala*

  1. Mooie, klassiek rode kleur, Ik hoop ook echt eens lakjes van Models Own te gebruiken. Prachtige swatches!
    Lonneke onlangs geplaatst…Gastartikel – Nail Art Tutorial | Valentijn op DoorMariska.nlMy Profile

  2. wat een heerlijke najaars/winter kleur, niet te fel en geweldig warm om naar te kijken als je hem draagt
    petra onlangs geplaatst…Monday manicure. Royal Blue…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge