Models Own *FlipFlop*

Het word wel weer eens tijd voor een blogje vinden jullie ook niet. En laat ik nou lekker knallend binnen willen komen bij jullie…! Speciaal daarom deze heerlijke Models Own lak.

Ik heb deze lak al een tijdje in huis maar hij belandde steeds weer verder naar achter door al die prachtige indie lakken die ik met jullie wou en eigenlijk ook nog wil delen. Maar net voor mijn vakantie had ik al de bottle shots gemaakt dus nu moest ie wel. Eindelijk kon die uit de folie. Deze zit om het flesje en is makkelijk te verwijderen doormiddel van de stippellijn strip.FlipFlop is een knallende neon groene lak met een flinke tint geel er door. De lak werkt super fijn. Substantie is goed, niet te dun en zeker niet te dik. Met 2 laagjes is de lak dekkend en droogt dan –helaas niet snel– semi mat op.Models Own is in Nederland bij verschillende webshops verkrijgbaar. De lakken van Models Own kosten hier €6,95. Ik koop de mijne eigenlijk altijd als ik in Engeland ben hier hebben ze vaak aanbiedingen als 3 halen 2 betalen. En dan betaal je 10,00 voor 3 lakken.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge