Models Own *Cornflower Gleam*

Afgelopen zomer kocht ik aardig wat Models Own Hypergel lakken in Amsterdam bij Forever21. Een aantal heb ik al laten zien maar een aantal staan nog steeds in mijn to do bak.

Nu mijn to do bak aardig slinkt word het wel eens tijd om ook deze lakken te gaan pakken. Want de lakken zijn mooi helder van kleur en hebben een geweldige glans. Gewoon zonder om te laten staan! Zeker nu we langzaam zin beginnen te krijgen in het voorjaar! De lakken zitten in de standaard Models Own flesjes die gevuld zijn met 14ml. De doppen van de flesjes zijn wel iets anders en er staat duidelijk op dat het om de Hypergel collectie gaat. De kwast zelf is rond en netjes recht afgesneden.Cornflower Gleam is een mooie lavendel blauwe lak. De paarse ondertoon die de lak heeft geeft net wat extra’s aan de blauwe kleur. Met 2 dunne laagjes is de lak mooi dekkend. De lak vloeit goed en droogt lekker snel. En de glans, is werkelijk prachtig.Models Own lakken kun je in Nederland niet echt overal krijgen. Toch zijn er diverse webshops die de lakken verkopen en deze Hypergel lakken zijn ook te koop bij Forever 21 in Amsterdam. De prijzen liggen ongeveer rond de €6,00
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Models Own *Cornflower Gleam*

 1. Oh deze kleur is heel mooi zeg! Ik heb nog geen enkele lak van Models Own maar zie vaak wel mooie lakken voorbij komen.
  Mirjam onlangs geplaatst…Maybelline Super Stay Pink In The ParkMy Profile

 2. wat een onwijs mooie, maar vooral heel erg aparte kleur…..
  Petra onlangs geplaatst…Odorex, verzorgend zacht …My Profile

 3. Hele gave kleur, ik houd altijd wel van deze tinten!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Travel wishlistMy Profile

 4. Heerlijk kleurtje, lief! Altijd goed 🙂 Heb nu twee Models Own lakjes en de formule viel me wel wat tegen. Blij dat het bij deze niet zo is!
  NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze – Choo-choo choose youMy Profile

 5. Ooh, deze heb ik ook ! Hij is echt prachtig! Ik ben sowieso groot fan van de Hypergel lakken van Models Own.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Black & White Romance nail artMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge