Models Own *Coral Glaze*

Tijdens de zomer vakantie was ik flink gaan shoppen in Amsterdam met 2 vriendinnen. Toen we bij Forever 21 aankwamen wou ik graag naar binnen. Hun kende de winkel niet en waren benieuwd.

Qua kleding vond ik het toen wat tegenvallen vooral de maten die in de winkel hingen waren vrijwel allemaal klein. Erg jammer. Toen we helemaal boven kwamen werd ik spontaan super gelukkig. Allemaal Models Own producten en o.a. lakken. Verschillende bakken lagen vol dus dat werd uitzoeken. Ik zelf vind de lakken van Models Own altijd super. De flesjes zijn vrij standaard maar duidelijk en bevatten ook nog eens 14ml. De kwastjes zijn altijd soepel en rond.Coral Glaze, is een prachtige oranje koraal kleur. Sommige koraal kleurtjes bevatten meer roze maar deze na mijn mening meer oranje. Heerlijk zomers. Met 2 dunne laagjes is de lak dekkend en doordat het een lak uit de HyperGel collectie is heeft de lak een mega glansende finish.Models Own is in Nederland niet makkelijk verkrijgbaar. Ik koop ze ook meestal in Engeland maar deze kon ik zeker niet laten liggen want als je in Amsterdam bent loop dan zeker even de Forever 21 in. Hier zijn de lakken €6,00 per stuk! Zeker een aanrader ook de prijs is prima te doen voor deze geweldige kwaliteit!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Models Own *Coral Glaze*

 1. wederom een schitterende kleur Wendy! 😉 Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…Fall Favorites Tag.My Profile

 2. Dol op koraalkleurtjes, wat een mooie lak!
  NailTalk onlangs geplaatst…LUSH- Tiny Hands reviewMy Profile

 3. deze neigt inderdaad meer naar oranje, heel erg apart!

 4. wat een prachtige kleur.! ♥
  jouvence onlangs geplaatst…ciaté paint potsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge