Model zitten

Weken geleden had ik ergens op Twitter een berichtje gezien van ene Bonny. Dit werd geretweet door Enchantra. Het berichtje sprak me enorm aan dus ik reageerde erop. Gister was het dan zo ver. Iemand die ik nog nooit had gezien alleen via Twitter had gesproken en ik mocht daar model voor gaan zitten. Was stiekem best spannend!
Bonny doet de opleiding nagelstyliste en zocht een model woonachtig in Eindhoven voor Acrylnagels met sjabloon. Nou aangezien ik woonachtig ben in Eindhoven gaf ik meteen een gil richting haar en kreeg hier vrijwel meteen antwoord op. Gister ochtend om 10 over 9 stond ik dan, bij haar voor de deur, had haar nog nooit gezien, sta ik hier wel goed. Nou alles klopte en we gingen op naar Veldhoven! De les duurde van 10.00uur tot eigenlijk 16.30uur. Maar Bonny werkt netjes en was om 15.30uur klaar. Ja, ik ben super blij met het resultaat en het ziet er super uit. Mijn props gaan dan ook naar Bonny!


Ze had me zondag al verteld op Twitter dat ze bij de Beauty Company enorm veel China Glaze lakjes verkochten dus ja ik moest echt even in de winkel kijken! Ik had 4 hele mooie lakjes uit gekozen en toen ik bij de kassa kwam kreeg ik de mededeling dat ik er nog 2 mocht uitzoeken want ze hadden een actie 6 halen en 4 betalen. Sorry, ik als China Glaze fan kon dit geen tweede keer laten zeggen en koos nog 2 uit. 


Van Links naar Rechts:
– Glistering Snow
– Angel Wings
– Flying Dragon (neon)
– Bad Kitty
– Turned up Turquoise (neon)
– Luna

De eerste 2 zijn uit de nieuwe kerst collectie en zijn super mooi met al die mooie hologlittertjes. Binnenkort hier een volledig artikel over.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Model zitten

  1. ooooh lucky you met de nagellakjes! Prachtig gedaan door Bonny:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge