MissSporty *520*

Schijnbaar ben ik een lastige klant als het gaat om kadotjes kopen. Ik zou zeggen dat het wel mee valt maar ik kreeg het rond Sinterklaas en Kerst met enige regelmaat te horen.

Als het aan mij ligt valt het allemaal wel reuze mee. Ik ben veel blij en nagellak is altijd welkom. Dit is ook mijn standaard antwoord op dit soort berichten :P. Maar dan komt het moment waar ze wel een punt hebben… Je hebt zoveel kleuren en merken dat het bijna niet te doen is om iets unieks te kopen… En toch is het mijn buurvrouw gelukt! Ze kocht voor mij een prachtige teal groene lak van MissSporty. De bolle flesjes zijn al zolang ik leef en weet dat ze zo zijn, zo. Gevuld met 7 ml en een ‘vernieuwde’ brede kwast die mooi is afgesneden.520, helaas geen naam maar zoals ik al zei een prachtige teal groene lak. Dekkend in 2 laagjes en droogt snel. En verder… Niets bijzonders maar wel een erg mooie lak. De substantie is fijn, de kleur is mooi en de glans is prachtig!MissSporty is o.a. te koop bij Etos en kosten ze €1,99 uit mijn hoofd. Of het zo is weet ik natuurlijk niet want ik kreeg hem kado van de BuufSint.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to MissSporty *520*

  1. Wat leuk dat het buufsint gelukt is om een uniek kadootje voor je te scoren, dan heeft luisterpiet toch erg goed haar huiswerk gedaan…
    Petra onlangs geplaatst…Nailcare: Body benefits: nail polish remover ..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge