MissPinkyNails Update

Aller eerst natuurlijk nog de beste wensen voor jullie! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar ik hoop dat iedereen gewoon een top jaar gaat krijgen :).

Afgelopen dagen was het helaas wat stiletjes hier op MissPinkyNails. Dit heeft te maken gehad met het feit dat ik even keuzes moest maken. Ik had geen tijd gehad om vooruit te werken en thuis moest nog het e.e.a. gebeuren. Omdat ik in 2014 heel goed heb leren luisteren naar mijn lijf wist ik dat ik het daar dan ook maar bij moest laten en me niet gek moest laten maken over het feit dat er niets online kwam.

Toch ben ik ook heel druk bezig geweest achter de schermen. Mijn stash heeft een grondige opruim beurt gehad en hierdoor heb ik mijn blogsale een flinke boost kunnen gegeven. Dit online zetten kost helaas ook altijd veel tijd en energie maar het staat er allemaal weer netjes bij. Neem zeker even een kijkje want er zitten hele leuke aanbiedingen tussen!Sale Stamp

Helaas heb ik de winnaar van de winactie ook nog geen mail kunnen sturen maar dat staat voor vandaag weer op de planning!

Soms heb je even van die momenten dat je keuzes moet maken. En dit moest gewoon. Het huisje is weer helemaal lekker fris en aan kant dus ik kan me nu weer focussen op de artikelen die hier gaan komen!

Hopelijk hebben jullie ook een lekker druk eerste weekend van 2015 gehad?!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.
  • Wat gaat de tijd ontzettend snel als je vakantie aan het vieren bent. We hebben ontzettend veel gedaan en gezien. Maar doordat alles zo snel gaat zijn we er niet aan toe gekomen om hier berichtjes over te schrijven dus ik doe nu even een samenvattend bericht in de hoop dat ik later tijd heb om nog eens even alles uitgebreider te omschrijven.

Leave a comment to MissPinkyNails Update

  1. Het allerbeste voor jullie 🙂

  2. wilde je even een digi-hug geven, wat ben je toch een topper!
    Angelique onlangs geplaatst…Essence all about matt powderMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge