MissPinkyNails Project

Vandaag start ik een project voor mezelf. Toen ik flink zat te surfen op het net kwam ik bij diverse bloggers een challenge tegen en ik heb hier mijn eigen draai aan gegeven. Zo kwam ik bij Vera van TrueColoursOfBeauty een soort gelijke challenge tegen en mij leek dit gewoon de perfecte uitdaging!Vanwaar dit project? Het heeft voor mij een aantal eisen/doelen waar ik mezelf wat meer mee wil gaan bezig houden. Dit heeft met verschillende zaken te maken waar ik in mijn eerste dagboek al over vertelde. Ik wil dingen anders aanpakken zo ook mijn gebruik van mijn stash.

Wat houd het in? Ik wil zo meer nagellak dragen per maand en dan bedoel ik ook echt dragen en of dit enkel, in een combinatie of een nail art is maakt niet zoveel uit. Hierdoor wil ik me bewust worden van wat ik heb. Want met 1300 lakjes heb ik toch best een aantal. En hierdoor -denk ik eigenlijk weet ik het wel zeker- zal ik niet zo snel meer een lakje kopen. Sinds we terug zijn uit Amerika is dit toch al wel een heel stuk minder. Ik ben een heel stuk selectiever geworden. Bepaalde dingen zoals de Limited Editions zal ik ten alle tijden toch wel gaan bekijken en wie weet kopen.

Het minimale wat ik er aan stel is toch echt 4 lakjes per maand. Ik laat jullie op iedere eerste van de maand mijn gedragen lakjes van de maand ervoor zien. Omdat ik vandaag start met dit project hou ik ze vanaf vandaag ook bij.

DSC_4372-BorderMaker DSC_4450-BorderMaker

Ik gebruik voor dit project mijn nagellak maar andere cosmetica en/of beauty producten zijn ook makkelijk te gebruiken voor dit project. Mijn idee is om dit een jaar lang te gaan bij houden en wie weet nog wel langer. Immers kun je met ruim 1300 lakjes net geen 4 jaar vullen als ik dagelijks een nieuw lakje zou dragen.

Uit wat voor beauty producten bestaat jullie stash vooral? En wat doe jij om jezelf bewust te maken van de producten die je hebt?

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to MissPinkyNails Project

  1. Wat goed dat je dit gaat doen, ben benieuwd wat er allemaal voorbij gaat komen

  2. […] lezen wat mijn doelen zijn en waarom ik dit project voor mezelf heb opgestart? Lees dan even het eerste artikel hierover […]

  3. […] Deze maand heb ik aardig wat lakken gedraagt. Wie weet komt er nog een dag dat ik gewoon alle dagen van de maand een lak heb op gehad. Heb jij wel eens een project voor jezelf opgezet of iets anders om besef te krijgen van wat je allemaal hebt? Wil je precies lezen wat het inhoudt voor mij? Klik dan even hier… […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge