MissPinkyNails Project

Ik zei het al op twitter. Zodra ik bezig ga met het plannen voor December dan ben ik ieder jaar weer een beetje overdonderd. De laatste maand van het jaar en dat betekend dat de feestdagen eraan komen en al wat dan nog meer.

Maar omdat het vandaag 1 December is wil ik ook weer even aandacht schenken aan mijn project. Door alle toestanden van de afgelopen tijd moet ik heel eerlijk zijn is het er bij ingeschoten. Ik ben vorige week weer begonnen met het verzorgen van mijn nagels want ze bleven maar afbreken. Maar toch heb ik wel een aantal lakjes/creaties gedragen!Ik ga gewoon door en door dit iedere maand op de eerste te blijven te doen moet ik eerlijk zijn zet het je toch weer even terug aan het denken. Dus ook in het nieuwe jaar gaan we gewoon door! Het lijkt me leuk als er in het nieuwe jaar meer mensen mee doen aan dit soort projecten. Al is het alleen om jezelf bewust te maken van wat je tot je bezit hebt.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to MissPinkyNails Project

  1. De holo chevron is zoo gaaf!
    Dailynailsart onlangs geplaatst…Essence Adventskalender.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge