MissPinkyNails Project

Mijn god zeg wat gaat de tijd hard. Het is gewoon alweer November. Volgende maand is het alweer Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Zo snel is het allemaal gegaan.

Maar voor we vooruit kijken, kijken we ook nog even snel terug op mijn gedragen lakken van Oktober. Want eerlijk is eerlijk we blijven het gewoon bij houden want het werkt nog steeds en ik ontdek ook steeds meer lakjes weer opnieuw.

Deze maand waren het vooral nail arts die ik veel heb gedragen. Dit door Dierendag, Halloween en andere uitjes!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to MissPinkyNails Project

  1. Allemaal heel gaaf Wendy! 😉 vind de tijgerprint wel erg gaaf! Xxx
    Mandy onlangs geplaatst…Update No-Buy periode.My Profile

  2. Er zitten heel leuke nail arts tussen…echt gaaf!
    Petra onlangs geplaatst…Uit mijn comfortzone: H & M, Dust & Diamonds nagellakMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge