MissPinkyNails Project

Oei! Het is alweer 1 September. Ik was het bijna vergeten maar vandaag weer een verzamel artikel van de maand Augustus.

Jullie konden in mijn persoonlijke update al kunnen lezen dat ik een stapje terug heb gedaan om meer plezier te krijgen in vele dingen. Dit is zeker terug te zien in mijn project. Ik heb mijn nagels goed afgelopen maand goed vertroeteldJa, zoals jullie kunnen zien heb ik hier in ieder geval mijn plezier voor het lakken van mijn nagels niet verloren! Ik ben het zelfs meer gaan waarderen.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to MissPinkyNails Project

  1. Wat fijn om te horen dat je wat beter voelt nu je een stapje terug hebt genomen. Wat een mooie verzameling van je nail arts/swatches van de afgelopen maand.

  2. Erg blij dat je je plezier niet verloren bent!! Lekker zo doorgaan schat!
    NailTalk onlangs geplaatst…Kaleidoscope by El Corazon – No. 1 Blooming TimeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge