MissPinkyNails Project

Wendy ProjectHet is alweer de eerste van de maand Augustus. Jemig wat gaat de tijd snel zeg. Maar op de eerste van de maand zet ik altijd mijn eigen opgezette projectje online en zo ook vandaag weer.

Het is een rare maand geweest. Met gevoel van 1 tijdens de voetbalwedstrijden maar ook gevoel van 1 tijdens de nationale rouw dag. Mijn nagels hebben afgelopen maand veel een naturel look gehad met een beschermend laagje maar ik droeg natuurlijk ook mooie lakken en nail arts.Iets wat dus veel voorbij kwam afgelopen maand.

Heb jij wel eens een project voor jezelf opgezet of iets anders om besef te krijgen van wat je allemaal hebt?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to MissPinkyNails Project

 1. Nee ik heb nog nooit een projectje opgezet ofzo.
  Mooie nageltjes, en mooie nagels ook van jezelf! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…(Foto) Unboxing E.L.FMy Profile

 2. Dat lakje van Glitter Gal, vind ik zo goed bij je passen! Prachtig!
  Wat betreft stilstaan bij wat ik heb dat zit sowieso wel in mij. Ben een dankbaar persoon, was ik als kind al als ik mijn ouders mag geloven!
  NailTalk onlangs geplaatst…W7 WatermelonMy Profile

 3. […] week kon je hem al zien bij mijn project maar vandaag laat ik hem jullie in de Combination Sunday […]

 4. vind het een leuk projectje om te zien!
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge