MissPinkyNails Project

Er is gewoon alweer een maand voorbij. Dat betekend dat we weer terug kunnen kijken op welke lakken ik allemaal langer dan 24 uur heb gedragen.

Ik kom steeds meer in de flow van dit project. Ik vind het ook steeds fijner om mijn nagels gelakt hebben. Maar zo af en toe merk ik dat mijn nagels even wat adem nodig hebben en dan laat ik ze even naakt. Maar ik ben daarna wel weer blij als er een kleurtje op mag.

Deze maand heb ik aardig wat lakken gedraagt. Wie weet komt er nog een dag dat ik gewoon alle dagen van de maand een lak heb op gehad. 😉Heb jij wel eens een project voor jezelf opgezet of iets anders om besef te krijgen van wat je allemaal hebt? Wil je precies lezen wat het inhoudt voor mij? Klik dan even hier…
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to MissPinkyNails Project

  1. Goed dat je er bij stil staat! Die laatste foto, zo mooi!!
    NailTalk onlangs geplaatst…Inspired by Madeline PooleMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge