MissPinkyNails Project

Mijn project gaat me toch aardig goed af. Ik besef steeds meer dat ik gewoon echt heel veel lakken heb en ze toch gewoon vaker moet dragen. Zelfs op mijn tenen wissel ik nu vaker.

Wat houd het ook alweer in?
Ik wil zo meer nagellak dragen per maand en dan bedoel ik ook echt dragen en of dit enkel, in een combinatie of een nail art is maakt niet zoveel uit. Hierdoor wil ik me bewust worden van wat ik heb. Want met 1300 lakjes heb ik toch best een aantal. En hierdoor -denk ik eigenlijk weet ik het wel zeker- zal ik niet zo snel meer een lakje kopen. Sinds we terug zijn uit Amerika is dit toch al wel een heel stuk minder. Ik ben een heel stuk selectiever geworden. Bepaalde dingen zoals de Limited Editions zal ik ten alle tijden toch wel gaan bekijken en wie weet kopen.
Het minimale wat ik er aan stel is toch echt 4 lakjes per maand. Ik laat jullie op iedere eerste van de maand mijn gedragen lakjes van de maand ervoor zien.

Deze maand heb ik 4 lakken langer dan 24 uur op gehad. De 1 overleeft die 24 uur beter dan de ander maar dat maakt verder niet uit want dat is niet de opdracht voor mezelf.En als laatste een lak waar ik echt op zat te wachten maar door wat toestanden nog langer op moest wachten en uiteindelijk toch nog in Mei kon dragen was deze lak van Let It Glitter.Ik blijf het een ware uitdaging vinden en ga er ook gewoon mee verder. Ik ben benieuwd wanneer het me echt gaat lukken om meer dan 4 a 5 lakken per maand te dragen 🙂

Heb jij wel eens een project voor jezelf opgezet of iets anders om besef te krijgen van wat je allemaal hebt?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to MissPinkyNails Project

 1. you go girl 😀 ik zou eigenlijk ook aan dit project moeten mee doen :3
  femketje onlangs geplaatst…Get To Know Femketje; 15-31 Mei 2014.My Profile

 2. Mijn god 1300 lakjes!!! Deze bovenstaande lakjes zijn erg mooi.
  Lonneke onlangs geplaatst…DIY Haarmasker met Shea ButterMy Profile

 3. Ik heb ook een klein projectje.. Alle meest recente gekochte lakjes staan in een doosje voor mijn Helmer en die moet ik eerst dragen van mezelf want anders belanden ze ongedragen in de Helmer en dat is zó zonde.

 4. Mijn familie en vrienden verklaren mij trouwens al voor gek af en toe met mijn ongeveer 400 lakjes haha!

 5. Top project! Ik heb er weliswaar niet zo veel maar ik merk dat ik steeds vaker lakjes uit mn winkelmandje weer terug leg met de gedachte dat ik nog zoveel ongebruikte lakjes heb liggen! 😉

 6. Oeh, die paarse Color Club, mooi!
  Roxanne onlangs geplaatst…Water met een smaakje, hoe dan? #1My Profile

 7. 1300! Het lijkt wel mijn voorraad 😉

  Wat een goed project! Ik snap je probleem, ik wissel ook dagelijks. Maar er is ook zoveel moois om uit te kiezen 😉
  Margo onlangs geplaatst…Inspiratie: denim nailsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge