MissPinkyNails Project

Mijn eerste maand van mijn project zit erop en ja ik moet zeggen dat het wel werkt. Het liefst had ik natuurlijk wel meerdere volle dagen wat op mijn nagels gehad maar door de drukte wil het nog niet helemaal lukken!

Wat houd het ook alweer in?
Ik wil zo meer nagellak dragen per maand en dan bedoel ik ook echt dragen en of dit enkel, in een combinatie of een nail art is maakt niet zoveel uit. Hierdoor wil ik me bewust worden van wat ik heb. Want met 1300 lakjes heb ik toch best een aantal. En hierdoor -denk ik eigenlijk weet ik het wel zeker- zal ik niet zo snel meer een lakje kopen. Sinds we terug zijn uit Amerika is dit toch al wel een heel stuk minder. Ik ben een heel stuk selectiever geworden. Bepaalde dingen zoals de Limited Editions zal ik ten alle tijden toch wel gaan bekijken en wie weet kopen.
Het minimale wat ik er aan stel is toch echt 4 lakjes per maand. Ik laat jullie op iedere eerste van de maand mijn gedragen lakjes van de maand ervoor zien.

Toch heb ik er 4 gehaald deze maand en -zoals ik al zeg- laat dat nou ook mijn minimum zijn. Ik vind het een erg leuke uitdaging en stiekem en onbewust heb ik er erg veel plezier in.Wil je terug lezen wat mijn doelen zijn en waarom ik dit project voor mezelf heb opgestart? Lees dan even het eerste artikel hierover terug.

Wendy Liefs

 

 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to MissPinkyNails Project

  1. Ik heb een beetje hetzelfde! Ik zie alleen in dit artikel van je al 2 lakjes die ik ook heb maar nog nooit geprobeerd! Erg eigenlijk! 😉
    Mandy onlangs geplaatst…Urban Decay Naked 3 (AliExpress)My Profile

  2. Ik heb een heel klein budget dus koop niet vaak wat. Alleen als de Action dan uitverkoop heeft dan ren ik als een malle 😛
    NailTalk onlangs geplaatst…Pastel Galaxy – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge