MissPinkyNails Project

Oke we gaan weer een x kijken wat ik de afgelopen maand allemaal langer dan 24 uur heb gedragen. De ene keer lukt het me wel maar de andere x moet ik toch echt toegeven dat ik faal!

Normaal plaatst ik dit artikel op de laatste dag van de maand maar de komende 2 dagen heb ik andere artikelen ingepland staan dus dan maar een dagje eerder! Ik ben alleen bang dat ik weer niet alles heb opgeslagen! Ik ga even zoeken voor jullie in mijn mappen en dan plaats ik ze gewoon weer netjes onder elkaar!

* -zoekt zich een ongeluk- *

* -GEVONDEN!!!- *

Kijken jullie mee naar deze beauties!
DSC_94881-BorderMaker DSC_94231-BorderMakerIk weet dat ik nog 2 ben vergeten maar die heb ik niet op de foto gezet ben ik bang! Ach die houden jullie gewoon tegoed van me 😀
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to MissPinkyNails Project

  1. De vlindernail art vind ik echt heel mooi en bijzonder….die kleuren…wow!
    Petra onlangs geplaatst…Monday manicure: Feathers & Sparkles..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge