MissPinkyNails Project

Wendy ProjectDeze maand is het goed gegaan! Ik heb best veel lakken gedragen dus deze maand een geslaagde project maand al zeg ik het zelf.

Natuurlijk kunnen nail arts in deze ook niet uitblijven en heb ik ook deze met plezier langer dan 24 uur gedragen. Komende maand komen er genoeg feestdagen en feestjes dus eens kijken of het volgende maand net zo goed gaat!Mocht je nieuwsgierig zijn wat dit project inhoudelijk betekend dan kun je dat hier terug lezen. Op naar een volgende succesvolle maand!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.
  • Wat gaat de tijd ontzettend snel als je vakantie aan het vieren bent. We hebben ontzettend veel gedaan en gezien. Maar doordat alles zo snel gaat zijn we er niet aan toe gekomen om hier berichtjes over te schrijven dus ik doe nu even een samenvattend bericht in de hoop dat ik later tijd heb om nog eens even alles uitgebreider te omschrijven.

Leave a comment to MissPinkyNails Project

  1. Qh Oh Oh wat heb je een mooie creaties gemaakt deze maand….echt heerlijk om naar te kijken..
    Petra onlangs geplaatst…Eye dust, Frenzy, …The Make up Revolution!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge