MissPinkyNails Project

Owkeeeeeej dan.. Ik ga maar met de deur in huis vallen want betreft mijn nagels was deze maand echt en ramp verhaal!

Iedere keer brak er een nagel af en wanneer ik ze dan eindelijk weer op lengte had was het weer feest en brak de volgende… Dus tijd om hier wat aan de veranderen. Maar door het te veranderen begint het bij de verzorging. En bij de verzorging valt helaas het lakken af. Je nagels hebben vitamines en alle andere verzorgende bestandsdelen nodig om zich te voeden. Toch heb ik afgelopen maand 1 lak en 1 nail art langer dan 24 uur gedragen.DSC_8379-BorderMakerBen jij benieuwd naar waarom ik dit project heb opgezet? Lees dan mijn uitleg hier terug!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.
  • Wat gaat de tijd ontzettend snel als je vakantie aan het vieren bent. We hebben ontzettend veel gedaan en gezien. Maar doordat alles zo snel gaat zijn we er niet aan toe gekomen om hier berichtjes over te schrijven dus ik doe nu even een samenvattend bericht in de hoop dat ik later tijd heb om nog eens even alles uitgebreider te omschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge