MissPinkyNails Project

Wendy ProjectMensen die al een langere tijd op mijn blog komen weten dat ik vorig jaar een persoonlijk project heb opgezet welke ik een jaar lang wou volhouden. Het jaar is bijna rond en eigenlijk wil ik het nog wel even door zetten.

Toen ik begin deze maand vroeg of jullie nog wisten wat het inhield kreeg ik van velen de opmerking dat ze het iet helemaal meer wisten en dus ga ik het jullie nog eens uitleggen.

Om bewust te worden van wat je allemaal hebt kun je een aantal dingen doen. Je kunt een No Buy periode opstarten en kijken wat je nog hebt liggen. Maar je kan ook zonder dat je jezelf iets oplegt, iedere maand kijken welke lakken je allemaal hebt gedragen de afgelopen maand. Ik ben namelijk van mening dat je met een No Buy jezelf een negatief iets op legt. Je weet zelf wel wanneer je wel of niet iets kan kopen en door jezelf af en toe (wanneer dit kan) toch een kadotje te kopen blijf je gemotiveerder. Want je weet zelf maar al te goed wat je wel of niet hebt of kunt gebruiken. Oke, eerlijk is eerlijk je moet er wel een bepaalde discipline voor hebben. Want voor sommige mensen werkt een No Buy veel beter.

Ikzelf koop niet veel. Ik heb veel lakken en voel me er heel blij mee. Tuurlijk heb ik ook wel eens behoeftes maar doordat ik dit project heb weet ik heel erg goed dat ik genoeg heb. Tijdens dit project laat ik jullie op iedere laatste dag van de maand zien welke lakken ik heb gedragen. Het zullen er de ene maand meer zijn dan de andere. Maar het gaat dan vooral om de lakken die ik langer dan 24 uur heb op gehad. En dus tellen de swatches niet mee.

Ik heb zo toch een soort plezier in het bewust worden van mijn Stash. En probeer dus ook meer verschillende lakken te dragen.

Afgelopen maand heb ik deze lakken gedragen:


Mocht je het leuk vinden, vind ik het altijd leuk om te zien als andere mensen dit project ook invullen op hun eigen manier. En eigenlijk vind ik het sowieso altijd wel leuk om een overzicht te zien van gebruikte lakken/producten.
Wendy Liefs


You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to MissPinkyNails Project

  1. Dit is inderdaad wel een heel positieve manier om jezelf bewust te blijven welke leuke spulletje je eigenlijk hebt om te gebruiken…
    Petra onlangs geplaatst…Opgebruikt in de eerste maand van 2015 ..My Profile

  2. […] net zo goed gaat!Mocht je nieuwsgierig zijn wat dit project inhoudelijk betekend dan kun je dat hier terug lezen. Op naar een volgende succesvolle […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge