MissPinkyNails Project

Ook in 2015 gaan we gewoon door met het MissPinkyNails Project. En bij de eerste van de maand hoort natuurlijk een overzicht van de maand ervoor.

Helaas heb ik door de drukke dagen niet van alles een foto gemaakt maar wel van een aantal. Ik heb dus meer gedragen dan dat ik kan laten zien.Zouden jullie in 2015 het overzicht op de 1ste van de nieuwe maand willen zien of op de laatste dag van de maand waar het om gaat. En weten jullie nog waar dit project om draait of zouden jullie een nieuwe uitleg willen?

Ik ben benieuwd! Ik ga er in ieder geval voor ook in 2015!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to MissPinkyNails Project

 1. Euhhh, ik moet eerlijk bekennen dat ik niet meer weet waar het project om gaat, en ik zou het fijn vinden als je het nog eens uitlegde…( shame on me)
  gelukkig nieuwjaar..xx
  Petra
  Petra onlangs geplaatst…Mijn wens voor 2015 …My Profile

 2. Ik zou het nogmaals uitleggen; het gaat een beetje langs mij heen geloof ik!
  NailTalk onlangs geplaatst…Stamping Catrice & MoYou – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge