MissPinkyNails is Back!

een kijkje

Hallo lieve lezeressen!
Eindelijk ben ik er weer. Na maanden van afwezigheid door de verhuizing en een lange uitgebreide vakantie naar Amerika vond ik dat het wel weer eens tijd was om me bezig te gaan houden met mijn dagelijkse bezigheden en ja daar hoort voor mij het bloggen bij. Ik ben compleet bijgekomen en uitgerust dus weer genoeg energie voor jullie! Ik zal even moeten kijken hoe de komende tijd eruit gaat zien maar de bedoeling is dat er gewoon weer dagelijks artikelen komen met af en toe een 2e artikel. Ik heb genoeg swatches en reviews liggen dus ik kan nog even vooruit.Ik heb nog foto’s van onze house warming taarten. Ik vind ze nog steeds zo ongelofelijk mooi en DAMN! wat waren ze lekker 😉 Het huisje wat erop staat hebben we in onze vitrine kast gezet en staat daar nog precies zoals het op de taart stond.

DSC_0897-BorderMaker DSC_0898-BorderMaker

Tijdens de maanden dat ik niet geblogd heb, heb ik natuurlijk echt wel nagellak gedragen. En dan soms dacht ik; Ow ja even een foto maken. Helaas vergat ik dat de meeste tijd door alle drukte! De foto’s die ik maakte heb ik natuurlijk voor jullie en daarbij natuurlijk een kleine review! Ik heb voor jullie op de foto gezet:

DA Holografisch Turbulent, een prachtige blauwe holografische lak die dekt in 2 laagjes. Het flesje heeft een inhoud van 9ml en de lak droogt semi mat op. Het kwastje is smal maar wel een beetje plat en lakt daardoor wel makkelijk. De lak droogt net als bijna alle holografische lakken lekker vlot.

DSC_0811-BorderMaker DSC_0813-BorderMaker DSC_0814-BorderMaker

China Glaze, Sweet Hook, een licht pastel lila kleurtje met een rozige ondertoon. Het flesje heeft een inhoud van 14ml en met een smalle ronde kwast lakt de lak enorm fijn. Hij dekt prima in 2 dunne laagjes en droogt ook nog eens enorm snel.

DSC_0754-BorderMakerDSC_0753-BorderMaker  DSC_0752-BorderMaker

En dan een lak die jullie al voorbij zagen komen in het laatste vakantie verslag.
OPI, DS Opulence, een mooie duochroom achtige lak met daarin hele fijne holografische glittertjes. Het is een rozigbruine lak met een groene gloed erover. Ik kon de gloed op mijn nagels amper terug zien maar toch vind ik het werkelijk een prachtige lak. Hij dekt prima in 2 laagjes en droogt enorm vlot!

DSC_3043-BorderMaker DSC_3046-BorderMaker DSC_3045-BorderMaker

Dit waren de korte reviews met swatches. Morgen komt er weer een volledige review online te staan maar dit is een soort welkom terug. Hou mijn blog ook goed in de gaten want voor je het weet staat er een winactie voor jullie online! 😉

Liefs Wendy

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to MissPinkyNails is Back!

  1. Leuk dat je terug bent 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge