MissPinkyNails Diary *Persoonlijk*

Het is alweer een tijdje geleden dat er een dagboekje online is gekomen. Er is de afgelopen tijd genoeg gebeurd dus ik vond het wel tijd voor een nieuwe persoonlijke update.

Waarschijnlijk hebben een aantal van jullie het al gemerkt dat ik momenteel erg afwezig ben op twitter of andere social media. Ook is er afgelopen zaterdag spontaan geen artikel online gekomen. Dit alles heeft te maken puur te maken dat ik op verschillende vlakken even een stapje terug ben gaan doen. Ik merkte dat ik weer teveel bezig was met vanalles en dat het me teveel werd. Ik heb bewust gekozen om even de druk eraf te halen en dus bepaalde zaken even te laten voor wat ze zijn.

Wat houd dat in voor MissPinkyNails.nl… Nou vrij weinig eigenlijk 🙂 Ondanks dat ik een stapje terug doe blijven er dagelijks artikelen komen. Het kan alleen heel af en toe voorkomen dat er ineens geen artikel online komt. Dit omdat ik het dan gewoon niet heb gehaald om een artikel online te zetten. Ik probeer dit zo min mogelijk te laten gebeuren omdat ik het toch ook gewoon leuk vind om te bloggen!

Ik moet dit even tijdelijk doen zodat ik weer meer plezier krijg in de dingen die ik doe en dat ik mezelf niet voorbij loop. Dit heb ik een aantal jaren geleden al gehad en wens ik zeker niet nog eens mee te maken. Dus tijd voor mezelf. Dat er dus diverse leuke en leerzame blogs momenteel geen reacties ontvangen van mij op hun artikelen heeft hier dus ook mee te maken. Sorry lieve mensen maar het komt wel weer.

Als ik deze stap terug nu niet maak dan gaat het uit de hand lopen in alles en daar heb ik zeker geen zin in. Ik wil een gelukkig leven hebben en me goed voelen! Op naar deze nieuwe heldere periode :D.

Hopelijk zullen jullie hier begrip voor hebben en zo ook hier blijven komen.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to MissPinkyNails Diary *Persoonlijk*

 1. Top dat je het aangeeft!
  Het moet allemaal wel leuk en haalbaar blijven.
  goed luisteren naar jezelf is al heel wat.
  take your time en voel vooral geen verplichting.
  ik blijf je zowiezo volgen!!! 😉
  rustig aan meis, dikke knuffel,
  Mandy Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…Budget FOTDMy Profile

 2. Heel goed dat je aan jezelf denkt. Doe rustig aan!
  Lonneke onlangs geplaatst…Review: OPI My Address is ‘Hollywood’My Profile

 3. Alle begrip lieverd!! Neem je tijd. Zonder Wendy geen MissPinky dus pas goed op jezelf <3
  NailTalk onlangs geplaatst…Laushine – No. 15My Profile

 4. Als “iets” je zegt dat je gas terug moet nemen, dan is het inderdaad het beste om dat te doen…luister altijd goed naar je lichaam, tenslotte is dat je eigen persoonlijke tempeltje..als je niet aan dingen toe komt zoals bloggen dan hoef je dat toch niet te doen, het moet wel leuk en fijn blijven voor jezelf…xx Take yout time..

  groetjes Petra
  Petra onlangs geplaatst…Pareltjes uit de zee gevist: Catrice Intensif’eye…My Profile

 5. knap van je meis, neem je tijd en geef je zelf rust hoe lastig dat ook is, knuff!
  Angelique onlangs geplaatst…Chanel spring collection 2013 Creation Exclusive poudre signée de ChanelMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge