MissPinky Diary

We zitten alweer op de helft van de maand Mei. Jemig over een maand en 9 dagen ben ik alweer jarig… Als de dag van gister weet ik nog hoe het eind vorig jaar ging en nu zitten we alweer bijna op de helft van het jaar.

Waar gaan we beginnen deze maand. Ik heb best veel gedaan maar eigenlijk is niet alles even boeiend 😛 Vlak na mijn Dairy artikel vorige maand was het Pasen. Echt spannende dingen hebben we niet gedaan. We zijn met vrienden naar de Efteling geweest lekker ouderwets gezellig en daarna een ontzettend lekker hapje eten in Waalwijk bij Kengzo. Ik ben dol op sushi maar wat ik daar allemaal heb gegeten… Ik had de dag erna nog steeds geen honger 😉 En zo gingen de paasdagen rustig aan ons voorbij. Ik vond het wel prima zo.
Na de paasdagen zaten we alweer met Koningsdag en de week daarna was het alweer doden herdenking en bevrijdingsdag. Als je dat zo zegt klinkt het niet heel veel maar als je weet dat die dagen hier niet heel spannend zijn en meer in het teken van Wouters werk staan. Immers zijn dat de momenten dat men veel bier drinkt. Ik ga dan graag mee en vermaak me prima. Al is 1 dag mee een week bijkomen dus ja dan zijn je weken niet heel spannend. Toch kom je leuke dingen tegen als je onderweg bent 🙂Verder hebben we dus weinig gedaan. Ik wou met bevrijdingsdag nog een nail art maken voor jullie maar ik was zo moe dat een penseel vast houden gewoon niet ging. Ach volgend jaar is het een jubileum jaar dus nog leuker 😉Ook was het weer tijd om mijn vaste arts te bezoeken. Ik vertelde de vorige keer al dat ik eigenlijk in April had gemoeten maar door omstandigheden werd dit verzet. Na flink wat gebel mocht ik dan eindelijk vorige week. En maar goed ook want ik heb er 3 kwartier binnen gezeten. Terwijl er normaal een tijd van 15 min voor staat. Ik vond het wel weer eens fijn. We hebben alles goed kunnen bespreken en ik weet weer hoe ik er voor sta.

Wat betreft de CRPS in mijn been. Het gaat redelijk goed. De pijn is nog steeds duidelijk aanwezig en ik heb een kleine vergroeiing in mijn kleine teentje. Dit kan voorlopig nog geen kwaad. Verder moeten we het goed in de gaten houden want de hyper mobiliteit in mijn knie eist wel wat aandacht. Dus daar mag ik mee aan de gang.

Dan heb ik nog het gezellige CRPS verhaal in mijn hand/pols. Dit gaat helaas helemaal niet zo goed. Momenteel is het best onrustig en moet ik mijn spalken meer dragen. Maar door de pijn is dit weer lastig. Ook is hier de hyper mobiliteit een puntje. Doordat mijn gewrichten in rust stand al praktisch overstrekken zijn het kleine onrust stokers die zorgen dat de dystrofie niet rustig word.

Doordat de arts het belangrijk vind dat het gedoe rond mijn hart eerst rustig en duidelijk is kunnen we verder borduren op spalken, medicijnen en therapieën. Ze wil gewoon niet dat het allemaal teveel gaat worden voor mij. En persoonlijk vind ik dit wel prettig want er is al genoeg polonaise aan mijn lijf zo nu en dan. Beter dat we eerst zekerheid hebben op vele punten. Maar er gaan hoogst waarschijnlijk nog een aantal spalken in mijn hand bijkomen. Die voor meer rust moeten gaan zorgen.

Wat betreft mijn hart…. Ja daar wachten we nog steeds op. Volgende maand mag ik weer op controle bij de cardioloog en als het meezit in September pas naar de Cardio Genetica. Ik hou niet zo van wachten op dit soort dingen. En heb dan best moeite om daar mijn balans in te moeten vinden. Maar het zijn allemaal leer processen waar ik mijn best voor doe.

En dan nou weer gauw over naar de leuke dingen.
Afgelopen week was het songfestival. En laten wij nou echt grote fans zijn. Bij ons gaat alles aan de kant en de tafel vol goddelijke hapjes. Wat een gezelligheid is het altijd. We proberen ook ieder jaar samen met vrienden een voorronde te kijken en dan samen met hun de finale. Ene bij ons thuis en het andere bij hun thuis. Prima verdeling en SUPER gezellig. Dit jaar was het reuze spannend. Want we hadden na jaren eindelijk een echt goed nummer. Helaas zijn we 2e geworden en hebben sommige van mijn voorkeuren minder punten gekregen maar met recht heeft Oostenrijk met Conchita Wurst gewonnen.
Hier nog een x Nederland, Oostenrijk en 1 van mijn favorieten Noorwegen.


Na al deze dingen zijn we er nog niet. We hebben ook nog een leuk en gezellig dagje gehad met mijn schoonmoeder. Even een dagje door Duitsland heen rijden en slenteren. We zijn daarna nog naar het graf van Wouters vader (schoonvader) geweest. En hebben het weer lekker opgefleurd. Verse plantjes, nieuw lampje en weer alles schoongemaakt. Jammer genoeg kwam er een grote onweersbui aan dus moesten we snel naar de auto rennen. Als klap op de vuurpijl ’s avonds weer eens goddelijke sushi eten. Dit was echt een hele fijne dag. Ik heb er echt van genoten en ja dan haal ik er veel energie uit. Het erge aan dit verhaal is alleen dat we 2 dagen later (met Moederdag) weer in de zelfde sushi tent zaten. Dit keer was het gezelschap wel wat uitgebreid en was mijn moeder en reserve vader er ook bij. Ja, ik vind stiefvader/stiefmoeder zo’n rot woord…. Oftewel gewoon een heerlijk relaxt topweekend!

En na alles en weer een maand verder komt het besef dat je ineens weer bijna jarig bent. Maar goed dat is nog niet. Ik kijk momenteel meer uit naar onze mini vakantie in Duitsland. Jemig wat heb ik daar zin in! Een ritje in toffe achtbanen en lekker een glaasje wijn of een cocktail op het terras! YES dat is vakantie 😛
Wat enkele filmpjes van toffe baantjes daar 😉


Verder heb ik niet echt iets te vertellen maar het is toch nog best een heel verhaal geworden! Op naar de zomer en het mooie weer 😀
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to MissPinky Diary

  1. Wat super leuk die matchende nagels bij de paaseitjes. En wat gaaf dat je naar Europa-park gaat! Ik ben daar vorig jaar voor het eerst geweest en het was GEWELDIG. Sowieso die achtbaan die over het parkeerterrein gaat, dat was m’n favoriet! Have fun alvast! x
    Silvy onlangs geplaatst…BE Beautiful, BE YourselfMy Profile

  2. love dat nummer van conchita 😀
    femketje onlangs geplaatst…Get To Know Femketje; 1-15 Mei 2014.My Profile

  3. heftig allemaal met je lichaam meis, sterkte! Je paasnageltjes vind ik nog steeds erg tof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge