MissPinky Diary

Afgelopen maandag konden jullie al een dagboek lezen maar vanaf vandaag komt er maandelijks een persoonlijk artikel online, Lang was ik er niet klaar voor maar na lange tijd ben ik er nu aan toe om meer over mezelf met jullie te gaan delen. Dus vanaf vandaag komt er minsten 1x per maand een dagboek online waarin ik vertel hoe het gaat en wat ik heb beleefd.Waarom ik er nu ineens wel klaar voor ben? Afgelopen maanden zijn er zoveel dingen gebeurt waardoor ik heel anders tegen mijn leven aan kijk. En ik zeg wel afgelopen maanden maar als ik eerlijk ben, ben ik al 10 jaar bezig om vanalles te verwerken wat ik voor mijn kiezen heb gekregen. En ondanks dat ik er klaar voor ben, vind ik het heel eng om deze persoonlijke dingen te delen.

Ik vind het lastig omdat ik niet zo goed weet waar ik moet beginnen… Er is best vel gebeurt, ik heb het idee dat dit eerste dagboekje een beetje negatief over zal komen. Dit is echt niet de bedoeling maar ik wil het gewoon allemaal vertellen en delen…

Begrip of onbegrip? Ik heb beide meegemaakt. Oktober 2013 was het 10 jaar geleden dat ik een auto ongeluk heb gehad. Ik zat op mijn fietsje naar school en werd aangereden door een auto. Het viel in eerste instantie allemaal wel mee maar na een paar weken bleek het toch allemaal erger dan dat het eerst was. Hier begon een hoop onbegrip van klasgenootjes, werkgevers, vrienden en nog veel meer…

Het leven van mij als 17 jarige veranderde totaal en er was weinig meer over. Na een aantal maanden kwam eruit dat ik een Posttraumatische Dystrofie heb en dat dit een chronische ziekte is. Oke, ik wist er weinig van maar probeerde te snappen wat er mis was in mijn lijf… Dit proces heeft voor mij lang geduurd en ik kon het allemaal moeilijk bevatten. Na een jaar medische toestanden en revalidatie therapieën mocht ik ‘gezond’ naar huis. Maar chronisch ziek zijn betekent dat het niet meer over gaat… Maar ik had allemaal tips en trucjes gekregen om het gewone dagelijkse leven draagbaar te houden. Helaas, ik leef nog steeds met veel pijn en ja het ene moment meer dan het andere moment en leef ik van dag tot dag maar zolang ik het zo red vond en vind ik het allang prima. Ik heb mijn leven totaal moeten omgooien en veel mensen begrepen dit totaal niet.

En als je dan denkt dat het genoeg ellende is moet ik toch zeggen dat dit nog maar een klein stukje is van alles. Maar ik ga jullie niet in 1x lastig vallen met alles wat ik heb meegemaakt want dat zal niet heel gezellig zijn… Doe ik dit om zielig te zijn? Nee! Ik wil met jullie (mijn lezeressen) een stuk uit mijn leven en drijfsfeer delen.

Maar is dit waarom ik er nu klaar voor ben? Nee helaas. Ik hoopte na een hoop medisch gedoe er eindelijk klaar mee te zijn. Geen ziekenhuizen en gedoe meer…. Maar er is vorig jaar bij familie een erfelijke hart afwijking geconstateerd. Mijn moeder moest zich laten testen en zo ook ik. Nu bleek, er tijdens het intake gesprek, op mijn hart filmpje al een afwijking te zien. Ik heb hier ook al medicijnen voor gekregen. Maar afgelopen woensdag heb ik de rest van de testen mogen doorstaan… Over een paar weken krijg ik hier de uitslag van… Dan krijg ik de rest ook te horen en of mijn medicatie verhoogd moet worden of wat dan ook. Spannend vind ik het zeker. Het is toch je hart waar iets mis mee is. Het is toch min of meer je motortje.

Dit is dan ook voor mij een grote reden dat ik dingen anders wil en ga aanpakken. Zodat ik voor mezelf nooit kan zeggen “had ik dat nog maar gedaan of zo”. En aangezien mijn blog mijn dagelijkse bezigheid is vind ik dat jullie ook meer van mij mogen weten. Zodat World Of MissPinkyNails nog meer mijn persoonlijke plekje word waar jullie dagelijks welkom zijn. Voor nu vind ik het wel even genoeg en tot volgend dagboekje!

Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to MissPinky Diary

 1. damn girl, ik hoop echt dat het hier bij blijft voor je gezien je hart en alle andere ellende *hug*

 2. pff wat een ellende krijg je over je heen. Sterkte en knap dat je zover bent om te delen op je blog..

 3. je bent een topper, ondanks dat je zoveel mee gemaakt heb en nog mee maakt vind ik dat je het echt top doet, knuffel voor jou!

 4. Heel erg veel sterkte met alles! Ik herken delen van je verhaal, ik heb inmiddels ook een hele rugzak vol met ellende maar heb mezelf maar aangeleerd om er niet te veel over te praten. Te veel onbegrip, te veel harde reacties, te veel vooroordelen….te pijnlijk allemaal ^_^ Ik vind het super van je dat jij het wel durft!
  Digiknuffel!

  • Ik ben juist nu zo ver dat ik er meer over wil en ga praten. Ik heb dit in 10 jaar amper gedaan. Juist door al het onbegrip en de (laffe) reacties. Ik kan mezelf niet veranderen, ik ben wie ik ben, met mijn rugzak vol zooi… Wat ik wel kan doen is dingen anders aanpakken in dit stuk.

   Dank je wel voor je suport <3

   Knuf 😀

 5. Top dat je dit zo bloot geeft/durft te geven. Je hebt genoeg meegemaakt, dat mag duidelijk zijn. Misschien kan het opschrijven ook helpen met een stukje verwerking.

 6. […] wat meer mee wil gaan bezig houden. Dit heeft met verschillende zaken te maken waar ik in mijn eerste dagboek al over vertelde. Ik wil dingen anders aanpakken zo ook mijn gebruik van mijn […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge