MissPinky Diary – Disney

Voor de gene die mij op twitter volgde stond er afgelopen zaterdag een heel raar berichtje van mij online. Ik was namelijk al om half 6 wakker en geen idee hoe of wat… Al nieuwsgierig? Vandaag vertel ik er meer over!

Ik had vorige week echt een rot week. Eerst het gesprek met een arts van de gemeente. Die nou ja op zijn zacht gezegd weinig interesse toonde en mij vanuit zijn manier van werken moest beoordelen… Thuis de kooien schoonmaken van de dierenvriendjes en onze Prulleke had een grote verrassing voor ons. Zij bleek een Hij te zijn en aangezien onze Grover echt een meisje is… STRESSS!!! Ze waren al een aantal keren samen buiten de kooi geweest en Prulleke had flink feest gevierd… Dus nu is het ongeveer 3 weken afwachten… En dan is er een kans op beschuit met muisjes. Maar dat was dan ook meteen zijn laatste kans want volgende week mag hij mooi een middagje bij de dierenarts slapen. En ik kan hem dan al vertellen dat hij wakker word met wat minder ;). Verder was ik veel thuis en veel pijn. Beetje down in mijn koppie en dan was vrijdag echt de klap op de vuurpijl. Kreeg eerst een pakketje van GetYourNailsDone waar ik me best op verheugde. Wat een zooi was dat! (hierover later meer), ‘smiddags waren onze konijnen vriendjes erg lastig aan het doen, iets met hormonen denk ik… ZUCHT! En ‘savonds deed ik een deur open en toen stond mijn voet er nog onder. Ik kan je vertellen dat doet pijn. Echt een gigantische huilbui volgde en ik was klaar met alles.

Na dit alles was ik wel toe aan een weekend met veel slaap en gezellige knuffels van mijn lieverd. Helaas werd dit slapen me een beetje onthouden. Ik werd om half 6 op zaterdagochtend wakker gemaakt met de boodschap dat ik me maar eens klaar moest maken want ik kwam pas morgenavond thuis. Oke, apart maar leuk! Ik hou van dit soort spontane leuke verrassingen! Mijn tas was al gepakt dus ik hoefde verder ook niets meer te doen. Alleen wat make up bij elkaar zoeken want dat had die lieve Wouter nog niet gedaan. Omdat onze lieve dierenvriendjes natuurlijk wel eten moeten hebben moesten we nog even langs mijn moeder om de sleutel in de brievenbus te gooien want zelfs dat had hij al geregeld.

Onderweg begon ik wat door te krijgen. Via België door naar Frankrijk. Ja toen we Antwerpen voorbij waren kreeg ik het door… WE GAAN NAAR DISNEY! Heerlijk genieten van elkaar onder het genot van die irritante muis 😛 en alle andere Disney blijheid! Ja dat was nou precies wat ik nodig had.Zien jullie die lelijke schoorsteen ook? Ha-Ha nu is ook jullie beeld voorgoed verpest en zul je hem altijd zien staan;)! ECHT ZO ZONDE! Het bord klopt niet helemaal maar dat mag de pret niet drukken.Na 4,5 uur rijden kwamen we aan en besloten we mijn abonnement te verlengen. Immers mag Wouter als mijn begeleider gratis naar binnen. En met een abonnement krijg je enorm veel leuke kortingen en een jaar lang entree op de 2 parken. Prima dus! We hebben de dag niet helemaal vol gemaakt aangezien we al best vroeg op waren. Rond een uurtje of 6 besloten we nog even naar een groot winkelcentrum te gaan Val D’Europe. Het is te vergelijken met CentrO en alle Amerikaanse Shopping Malls! Ik hou er van! Bij de supermarkt nog wat lakjes gescoord en daarna naar Kiko en Sephora. Verder gewoon wat rond gesnuffeld en na een tijdje waren we ook hier klaar. We waren er nog niet uit, terug naar Disney en de avond show kijken of lekker naar ons hotel om de volgende dag iets meer energie te hebben. Na ons avond eten besloten we te kiezen voor het laatste.We slapen altijd in een hotel buiten het Disney park. Dit scheelt zoveel en is net zo lekker! Wouter had een kamer geboekt bij ons ‘vaste’ hotel. Hier hebben we al 2x eerder geslapen en is echt een fijn hotel. Goede bedden en het ontbijt is lekker! Want dat is in Frankrijk altijd maar afwachten wat je aantreft ;).De volgende dag waren we gelukkig wat uitgeslapen en na het ontbijt gingen we onze tas pakken en uitchecken. We hadden nog even opgezocht waar een supermarkt zat die open was op zondag aangezien Wouter graag een tray Burn wou. Energie drank die in Nederland helaas niet meer verkrijgbaar is en een heel stuk lekkerder dan Red Bull. Daarna reden we door naar Parc Astrix. Met ons Efteling abonnement mogen we hier naar binnen konden we mooi nog even de nieuwe achtbaan doen. We hebben het park rond gelopen en alles gedaan en toen was het pas kwart over 1. We vonden het te vroeg om naar huis te gaan dus besloten we maar weer terug naar Disney te rijden voor een paar uurtjes. Nog wat foto’s gemaakt. Wat leuke attracties gedaan, bordje pasta gegeten was het tijd om lekker naar huis te gaan. De terugreis ging lekker soepel en we waren rond 22.00 weer lekker thuis.

Ik heb mega genoten van dit weekend! Heerlijk weer even bij kunnen tanken voor alle zware rot dingen die komen. Goede positieve energie opgedaan. Soms heb je bepaalde dingen gewoon echt even nodig en mijn lieve Wouter had dat maar al te goed in de gaten! Dank je lieverd voor het heerlijke weekend!
Zo’n klein stukje maar… Dan kunnen we ook best even terug hierheen 😉 Wendy Liefs

You might also like:

 • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
 • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.
 • Wat gaat de tijd ontzettend snel als je vakantie aan het vieren bent. We hebben ontzettend veel gedaan en gezien. Maar doordat alles zo snel gaat zijn we er niet aan toe gekomen om hier berichtjes over te schrijven dus ik doe nu even een samenvattend bericht in de hoop dat ik later tijd heb om nog eens even alles uitgebreider te omschrijven.

Leave a comment to MissPinky Diary – Disney

 1. Wat een toffe verrassing! En wat een ellende! Ben nieuwsgierig naar de ellende van getyournailsdone! Ik hoop dat je er weer even tegen kan en dat je een wat positievere tijd tegemoet gaat! Knuffel. 😉

 2. Wat een leuke verrassing!
  Soraya onlangs geplaatst…Guest post voor PiggieLuvMy Profile

 3. wat leuk zeg 😀

  maar ik zie de lelijke schoorsteen nergens XD
  femketje onlangs geplaatst…Inspiration: Neon Fashion.My Profile

 4. Kijk, dat soort verrassingen…..super! 😀 Go Wouter!
  Roxanne onlangs geplaatst…Strike a Pose April 2014My Profile

 5. […] en groot instort moment van mij zijn we spontaan naar Disney gegaan. Hoe dat precies ging kun je hier terug lezen. Nou zijn we alweer 2 weken verder en lijkt het echt een maand geleden.Tussendoor kreeg […]

 6. […] mogen nemen van mijn oma. Welke landen bezocht ik? Helaas dit jaar niet veel spectaculaires. Maar Frankrijk en Duitsland waren wel de meest bezochte […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge