MissPinky Diary

Jemig waar ga ik beginnen… Het lijkt wel als of de laatste maand nog harder voorbij is gegaan dan de andere maanden. 2 Weken terug kwam er al een vervroegd dagboekje online ivm de Disney verrassing. Maar voor mijn gevoel is dat alweer een maand geleden.

Maar toch is er veel gebeurd. Veel leuke dingen maar ook de minder leuke dingen. Aan die minder leuke dingen proberen we maar niet te veel aandacht te besteden. De leuke dingen moeten we gewoon meer aan denken. Maar er gebeurt ook zooooo veel allemaalWe zijn een dag met de trein weg geweest. Waarin we begonnen in Eindhoven en door gingen naar Den Bosch, Nijmegen, Zwolle, Schiphol via Almere, Schiedam, Hoek van Holland, Schiedam, Rotterdam, Rotterdag Alexandrium om even een heerlijk hapje te eten met Angelique en haar vriend waarna we weer door naar huis gingen en zo konden we onze dag eindigen in Eindhoven en lagen we na een hele lange dag in bed. Was een leuke maar vermoeiende dag :). We wouden her en der wat shoppen maar dat is er niet meer van gekomen omdat ik niet de juiste leuke winkels kon vinden 😛 Iets met een beetje verwend met alle leuke winkels in het buitenland.Daarna hebben we het even rustig aan gedaan en na een goed en groot instort moment van mij zijn we spontaan naar Disney gegaan. Hoe dat precies ging kun je hier terug lezen. Nou zijn we alweer 2 weken verder en lijkt het echt een maand geleden.Tussendoor kreeg ik dan ook nog EINDELIJK mijn nieuwe rolstoel! Ja, na 10 jaar eindelijk een stoel waar ik echt blij mee ben en waar ik lang genoeg lekker in kan zitten 😀Vorig weekend hebben we een super weekend gehad met mijn schoonmoeder. Mijn moeder ging op vakantie naar Duitsland en zo besloten we om daar even langs te gaan om even een kijkje te nemen waar ze precies zaten. Het was warm dus we zijn in plaats van naar Aken naar CentrO gegaan. Even niet pal in de zon waar het te warm was. Daarna zijn we door gereden naar de Eifel waar mijn moeder zat en hier hebben we ontzettend lekker gegeten en nog wat spelletjes gespeeld. Terug zijn we via Luik gereden en wat ontzettend mooie plaatjes gaf dat zeg. Helaas foto’s maken lukte niet echt :(. Omdat mijn schoonmoeder toch lekker bij ons bleef slapen zijn we de dag erna nog naar Beverwijk geweest om hier even lekker wat fruit en andere spulletjes te halen. Lekker zo’n weekend. Helemaal als je dit in de haven van Ijmuiden kan afsluiten met het kijken naar de boot naar Newcastle.En dan nu… Deze week was een beetje een rot week… Een week die van mij geschrapt mag worden. We hebben 3x met PostNL gebeld en klachten ingediend. Dit omdat we al sinds Augustus bezig zijn om onze post fatsoenlijk tot gewoon te ontvangen… Maar dat gaat steeds niet goed en ik was er nu dan ook helemaal klaar mee… En vanmiddag hadden we ineens iemand van de post op bezoek om met ons diverse mogelijkheden door te nemen om te kijken waar het fout gaat. WAUW nooit verwacht!Ook mocht ik nog naar de Pearl voor mijn lens controle. Het blijft altijd een spannend verhaal voor mij ivm de diverse medicatie. Wat mij de laatste tijd alleen steeds vaker opviel was dat mijn ogen moeilijk doen als ik langere tijd kleine en preciezere werkjes doe. Nu blijkt dat mijn rechter oog een afwijking naar buiten heeft.. Ach mijn lijstje is toch nog niet lang genoeg met alle ellende 😉

Ook heb ik bericht gekregen van het revalidatie centrum dat er een sportvereniging hier in de buurt samen werkt met hun en dus chronisch zieken accepteerd. Dit is voor mij echt een super uitkomst. Dus na de zomerstop gaan wij zeker een kijkje nemen of we hier terecht kunnen. Nu al zin in 🙂Op het moment van schrijven staan er 2 feestjes voor de boeg. Vanmorgen zijn we vroeg opgestaan om even te shoppen en nu moet ik me zo klaar gaan maken want het eerste feestje heeft als thema Camping. Het zal wat worden maar ik ga mijn best doen. Morgen gaan we lekker uitslapen boodschappen doen, wat sushi’s maken en dan naar mijn vader om daar een lekker hapje te eten en natuurlijk vaderdag vieren.Verder hebben we nog een aantal keren Sushi (onze vrienden noemen ons al Sushi verslaafden) gegeten en flink geshopt. De komende maand word ook weer een feestje met onze verjaardagen, feestje, vakantie. Ja ik heb er zin in 🙂Tot snel lieverds!
xox

Vandaag de laatste dag om met de 2 lopende winacties mee te doen!
Waag nog een laatste kansje bij de Happy Summer Winactie of bij de Hup Holland Hup winactie!

Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to MissPinky Diary

 1. die sushi ziet er goed uit 😀
  femketje onlangs geplaatst…WINACTIE: UD Naked Flushed Palette *perfect dupe*My Profile

 2. Jullie ook al problemen met postnl? Wij hier al jaar of 6. Post die niet aankomt, post die in brievenbus is gepropt, kaarten die gevouwen in de brievenbus zitten en post van ons die in de voortuin van de benedenburen werd gevonden 🙁 Leuk zeg disney en shoppen in centrO. Ik wil er ook nog steeds een keertje heen.

 3. Leuk om te lezen zo’n diary! 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Color Camouflage – Nail ArtMy Profile

 4. Zoveel nagellak! 😮
  dresses and daisies onlangs geplaatst…Wat vind jij | Kleurrijke of nude stash?My Profile

 5. Erg leuke foto’s om te zien!

 6. wil even zeggen dat ik je een topper vind, heb bewondering voor je!
  Angelique onlangs geplaatst…Dr. van der Hoog luxury lotus litchi, yummy yoghurt en gorgeous grain maskerMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge