MissPinky Diary

Goh jemig wat is afgelopen maand snel gegaan zeg. Ik weet nog goed dat ik het spannend vond om mijn verhaal met jullie te delen en zo ben ik alweer aan het typen voor deze maand en is het alweer half April.


Afgelopen maand heb ik de dood van mijn oma en natuurlijk onze Elmo net goed en wel kunnen verwerken toen ik de uitslagen kreeg van mijn hart onderzoek. Wat er uit is gekomen… Nou ja deels positief nieuws maar deels ook nog steeds de onzekerheid. Mijn hart is in ieder geval goed gezond en sterk. Dit betekend dat ik geen lekkende kleppen heb en dat er geen gigantische ritmestoornis is… Oke, geen ritmestoornis maar die verlengde QT tijd dan? Dat is immers ook een soort afwijking in mijn hart ritme. Die is wel steeds te zien. Nou daar gaan we al… Ja ik ben ontzettend blij dat mijn hart gewoon goed en gezond is. Maar nu mag ik naar de Cardiogenetica voor verder onderzoek. Hierbij gaan ze mijn genen onderzoeken en kijken welk gen er dusdanig ‘kapot’ is die mijn hart ritme vertraagd… Snappen jullie het nog? Nou ik werd best gek want ik had liever wat duidelijkheid gewild. In Juni moet ik weer terug naar de Cardioloog en dus zien we dan wel weer verder. Wel word mijn hart nu onder controle gehouden i.v.m. dat gen probleem. We zullen wel weer zien.

Na het verlies van ons lieve Elmo vriendje werd Grover ons andere konijnenvriendje enorm eenzaam. Ze is opgegroeid met Elmo en wou niet meer eten zonder dat ik erbij ging zitten en sliep alleen nog maar, het liefst dan nog bij mijn voeten. Niet echt heel gezellig en leuk voor een konijn(tje) dat altijd bezig was. We besloten om een nieuw vriendje te halen en zo is daar Prulleke bij gekomen. Prulleke is echt een Red Bull konijntje en Grover moet er nog enorm aan wennen. Doordat Prulleke (zoals de naam al doet zeggen) een heel klein beestje is met enorm veel energie en Grover echt een grote lomperik is, is het nog best spannend als ze samen zijn. Maar het gaat redelijk goed en ik ben er druk mee bezig. Ze vallen elkaar in ieder geval niet aan en keren elkaar vaak de rug toe. Jippie!

Vandaag zou ik eigenlijk weer voor controle naar het Revalidatie Centrum moeten. Helaas is de afspraak verzet en moet ik een nieuwe afspraak maken. Best bummer aangezien de afgelopen tijd een flinke stress periode was en dat nu zowel mijn hand als been niet in de beste staat zijn. De CRPS (vernieuwde afkorting voor Posttraumatische Dystrofie) is flink aan het kloten zoals ik dat dan altijd maar zeg. Dus ik ben benieuwd wanneer ik nu weer mag. Ik hoop snel want heb best wel wat vragen en de afgelopen 2 bezoeken kreeg ik te horen dat ik splint ringen aangemeten kreeg. Dit omdat ik ook nog eens hypermobiel ben en mijn gewrichten makkelijk overbuigen en zelfs uit de kom schieten. Dit is natuurlijk niet geheel bevoordelijk voor de pijnklachten en “herstel” van mijn CRPS.

Verder heb ik afgelopen weekend een heerlijk weekend gehad. We zouden een feestje van Heineken hebben. Dit zijn echt geweldige feestjes altijd en het is echt geen straf dat mijn vriend daar werkt ;). Helaas ging dit niet door… BALEN! Vriendlief moest ‘savonds werken. Zondag hebben we er ook gewoon een heerlijke dag van gemaakt! Na 3 jaar heb ik eindelijk weer een Efteling abo. En ja daar ben ik blij mee! Ook hebben we dit weekend nog een mini vakantie voor de zomer geboekt. Kan niet wachten!

Ook is in ons appartementen complex eindelijk de binnentuin helemaal klaar. Een heerlijke lounge set staat er en voor de zomermaanden een bbq.
En sinds afgelopen maand heb ik er ook nog eens vrijwilligers “baantje” aan overgehouden en zit ik nu samen met 2 andere bewoners in het bestuur van onze eigen Vereniging Van Eigenaren. Niet heel spannend maar kleine dingen die ik kan doen ga ik gewoon doen. En het geeft me gewoon wat voldoening.

Ook ben ik heel druk bezig met mijn planning in huis. Zodat het thuis zijn voor mij gewoon nog aangenamer is en ik zoveel mogelijk zelf kan blijven doen. Ik heb sinds kort nog maar 2x in de week de auto (en om de week 3x) en ik merk wel dat dit mij al meer rust geeft. De dagen dat ik geen auto heb kan ik mooi in huis aan de slag, rusten en natuurlijk werken aan leuke artikelen. Zo krijg ik een goede week planning van waar ik weer kan werken aan mijn dag planning. Ik hoop zo beter in mijn vel te gaan zitten.

Als ik het zo dan weer lees dank ik alleen maar DAMN wat een drukte weer en dat in 1 maand tijd. Ach zo blijft het voor jullie alleen maar leuk om te lezen. Volgende maand heb ik vast weer spannende dingen meegemaakt en kan ik jullie hopelijk meer vertellen over mijn hart en CRPS 🙂
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge