MissPinky Dairy *Vakantie Verslag*

Helaas de vakantie is weer voorbij. Afgelopen 2 weken was het wat stiller rondom MissPinkyNails. Ook al had ik dagelijks een artikel online staan op andere vlakken was het vrij rustig.

Maar ik heb 2 heerlijke weken gehad en genoeg gedaan. De eerste vrijdag begon helaas in het ziekenhuis maar daarna zijn we naar de Horror Nights geweest. Mijn verslag hiervan kun je hier nog terug lezen. En voor volgend jaar is het zeker een aanrader.

Verder hebben we vooral de eerste week klusjes in huis gedaan die we al een langere tijd moesten doen. Je kent het wel, grote schoonmaak, dingen ophangen, dingen schilderen enz enz enz. Dingen die na een jaar wonen grondig aangepakt moeten worden en zo ook wat tijd voor vernieuwing. Gewoon een drukke eerste week waarbij we niet het een vkantie gevoel hadden maar eerlijk is eerlijk als ik nu erop terug kijk en wat we hebben bereikt ben ik gelukkig en geeft het een goed en heerlijk gevoel. Ook hebben we nog wat boodschappen gedaan in Duitsland en zijn we hier in Eindhoven gaan kijken bij de optocht van oude legervoertuigen in herinnering van Market Garden en de 70jarige bevreiding.

Ook hebben we in de eerste week onze konijnen Grover en Prulleke bij elkaar gezet. Ze zaten na een half jaar nog steeds in aparte kooien en buiten de kooien speelden ze al flink samen. Tijd om ze dus ook eens samen te laten slapen, eten en poetsen. Echt waar… Ik had niet verwacht dat dit zo makkelijk en snel zou gaan maar ze liggen al 2 weken heerlijk samen in hun kooi en zijn onafscheidelijk geworden. Over een tijdje willen we kijken of onze cavia Ieniemienie er ook weer bij kan. En ze gewoon weer met elkaar gezellig kunnen knuffelen. Zoals dat hier altijd is geweest.

Na een week van hard werken hadden we ook wel een paar dagen flinke rust verdient. We konden niet echt iets vinden wat binnen ons budget viel en besloten uit eindelijk maar richting Disneyland Parijs te gaan. Op dinsdag vertrokken we rond de klok van 12.00 en we waren rond 16.00 in ons hotel. Snel inchecken en nog even naar het park en jemig wat was het er rustig. Heerlijk rondje gedaan en nog wat enkele attracties daarna vonden wij het wel tijd om lekker wat te gaan eten in Disney Village. Het is een soort van uitgaansgelegenheid op Disney grond. Leuk vertoeven met leuke winkels en enkele goede restaurants.

Woensdag besloten we de hele dag naar Disney te gaan. Enkel hadden we het rond een uur of 6 wel gezien en gingen we nog even naar een overdekt winkelcentrum. Wel goed gepland van ons want toen we daar na het winkelen weer buiten kwamen had het blijkbaar geregend. Prima geen last van gehad 😉 Ik kocht nog wat spulletjes bij Sephora en verder eigenlijk weinig (mini shoplog volgt morgen). Daarna nog even naar de Cattevoeeeeeeeeeeeh… Carrefour om Burn (een energie drank met hersluitbare blikjes die niet meer in Nederland verkocht worden) te halen maar we namen nog wat water en chipjes mee.Toen we het hotel boekten hadden we een extra dagje geboekt. Dit omdat ik wel een x naar Parijs zou willen. Sommige dingen moet je gewoon een x gezien hebben in je leven en ik vind persoonlijk dat de Eifeltoren daar ook wel onder valt. Maar eerlijk is eerlijk voor mij is Parijs 1x en nooit weer. Maar ik heb het gezien want op donderdag besloten we met het ov naar Parijs te gaan. Ik heb een leuke dag gehad en heb veel gezien zoals het Louvre en de paleis tuinen erom heen, de Arc de Triomphe, de Chance Le Ze en natuurlijk de Eifeltoren. We hebben alles met het ov gedaan en dit is prima te doen. Wel voelde ik me over het algemeen totaal niet veilig betreffende zakkenrollers. In Londen heb ik dat gevoel bijna tot nooit maar ik heb in Parijs de hele dag mijn tas zo erg in de gaten gehouden dat ik er zelf gek van werd ;). Aan het einde van de dag zijn we gaan eten bij het Hard Rock Cafe. 1 van onze vaste prikkies als er ergens 1 in de buurt zit. Na het eten was ik zo moe dat we besloten om maar terug naar Disney te gaan. Immers stond daar onze auto geparkeerd. Snel de rolstoel uit de auto gehaald en nog even naar de eindshow in het park gaan. Want jemig wat blijft Dreams mooi! Oke oke oke het kan niet tippen aan de shows in Orlando maar voor onze begrippen hier in Europa is het wel erg mooi neer gezet. Alles word op het kasteel geprojecteerd en een enorme hoeveelheid vuurwerk gaat de lucht in en alles onder begeleiding van Disney muziek. Werkelijk waar prachtig.

En dan voor je het weet is de laatste dag al weer aangebroken. Gewoon een dagje vanalles. De laatste souvenirs halen, winkels kijken, attracties doen en wat eten en dan is een dag gauw om. We hadden eigenlijk gezegd onderweg wat te gaan eten maar we hadden zulk lekker weer dat we het zonde vonden om met het lekkere weer al vroeg in de auto te gaan zitten. Dus snel wat eten en nog een x Dreams gekeken en daarna zijn we langzaam richting huis gereden. Prima dagen gehad en niets op aan te merken.Om onze vakantie helemaal goed af te sluiten hadden we zaterdagavond nog een goed feestje van Heineken. Genoeg eten en drinken en erg leuke artiesten zoals Glennis Grace en DJ Mental Theo. Ja, het was een goed feestje ;).

En dan heb je al gauw de laatste dag van je vakantie. We besloten de dag rustig op te starten, boodschappen te doen en de laatste vakantie spulletjes op te ruimen. Toen we om half 4 klaar waren zijn we nog even naar de Efteling gereden voor een paar heerlijke uurtjes in de buitenlucht. ’s Avonds heerlijk gebarbecued bij vrienden en dan voor je het weet is het gewoon allemaal echt voorbij en sta je weer boterhammen te smeren, kleren klaar te leggen en een wekker te zetten. Maar ik heb heerlijke dagen gehad en ik was hier echt aan toe. Mijn batterij is weer flink opgeladen en ik kan er weer even tegen aan! Op naar ons volgende uitje!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.

Leave a comment to MissPinky Dairy *Vakantie Verslag*

  1. Wauw wat een gave foto’s met het vuurwerk!!

  2. Haha: die hamburger 😀 !

  3. […] konden jullie al mijn vakantie verslag lezen. Daarin was te lezen dat we nog naar Duitsland waren geweest en dat ik nog wat geshopt had […]

  4. Wat leuk dat jullie naar Disney zijn geweest!! Ik wil er ook echt weer graag naartoe volgend jaar. Leuke en mooie foto’s!

  5. Ziet er fantastisch uit, en wat een weertje zeg, heerlijk!! Blij dat je zo’n mooie tijd hebt gehad en je batterij weer wat is opgeladen 😀 <3
    NailTalk onlangs geplaatst…Winactie Facebook!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge