Misslyn *Oriental Emerald*

Ondanks dat de textuur lakken dit najaar opgeborgen kunnen worden en het tijd is voor nieuwe trends. Kan ik jullie dit plaatje echt niet laten ontgaan.

Misslyn is een merk wat je in Duitsland veel terug ziet in de wat ‘duurdere’ winkels. De lakken zijn werkelijk prachtig en in verschillende finishes. Velvet Diamond heeft een prachtige textuur finish. De flesjes zijn erg mooi en zien er chique uit. Ze zijn gevuld met 10 ml en de kwast is rond en recht afgesneden.Oriental Emerald is een prachtige groen/turquoise lak met super mooie en vooral verschillende holografische glitters. Van ronde tot vierkant en ook nog wat kleintjes ertussen door. Met 2 laagjes is de lak mooi dekkend en heb je een mooie textuur. Net als bijna alle textuur lakken droogt ook deze lekker vlot.

Misslyn is zoals ik al zei vooral te koop in Duitsland. De lakken kosten ongeveer €5,95 per stuk. Persoonlijk vind ik de prijs kwaliteit erg goed.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Misslyn *Oriental Emerald*

 1. Wat een eyecatcher zeg! Heel mooi lakje, denk met topcoat er over ook prachtig!
  NailTalk onlangs geplaatst…Antique Flowers – Nail ArtMy Profile

 2. woahh die is pretty!
  femketje onlangs geplaatst…Ebay Shoplog 😀My Profile

 3. Ik vind het effect echt heel erg gaaf 😀
  Laura – Sunlight Dream onlangs geplaatst…Face of the Day: Dark and sensualMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge