Miss Conduct

Hmm, Ik dacht dat ik al vele lakken had gehad van de Amerika vakantie. Maar daar ben ik voorlopig nog niet door heen zag ik al wel. Maar goed dat maakt ook niet uit en ik laat gewoon zo af en toe een leuk lakje zien aan jullie.

Miss Conduct is zo’n prachtige lak van Orly. Orly is een merk wat je hier in Nederland niet veel ziet maar in Amerika kun je het gewoon in de parfumerie kopen voor een leuk prijsje. De flesjes vind ik zelf echt mooi de inhoud is mega met 18 ml en de dop is van een soort antislip rubber. Ligt lekker in de hand en lakt geweldig. De dunne kwast is ook lekker soepel helemaal perfect! Miss Conduct is een prachtige rozepaarse lak met enorm veel holografische glittertjes.

Miss Conduct is dekkend in 2 dunne laagjes en geeft een prachtige glans wanneer hij droog is. En hij droogt snel!Orly is te koop via eBay maar ook bij enkele Nederlandse webshops. Helaas zijn de lakken hier niet heel goedkoop.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Miss Conduct

 1. Hihi, ik zet deze toevallig ook gisteren online. 🙂
  Soraya onlangs geplaatst…The Neverending Pile – A Random UntriedMy Profile

 2. Mooi lakje!
  Roxanne onlangs geplaatst…Blogsale updateMy Profile

 3. oeh wat een toffe kleur! Deze gaat op mijn wishlist haha
  Angelique onlangs geplaatst…Barry M brow kitMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge